26 серпня розпочалося для всіх українців із комбінованої атаки росіян і тривога в деяких областях триває вже кілька годин.
Через це багато українців залишилися вдома, а їсти щось треба. Тоді обов'язково спробуйте рецепт цих пиріжків із щавлем. До речі, можете готувати їх на користь, адже наступного дня вони навіть смачніші.
Інгредієнти для тесту:
Вода – 350 мл;
Сіль - 1 ч. л.;
Цукор – 1 ст.
Борошно – 600 г;
Дріжджі сирі – 30 г;
Олія - 50 мл.
Інгредієнти для начинки:
щавель - пучок;
цукор - за смаком.
Приготування пиріжків із щавлем:
1.В теплу воду викладаємо дріжджі, висипаємо сіль та цукор, перемішуємо. Висипаємо в дріжджову воду 250 г борошна, перемішуємо і залишаємо опару на 15 хвилин. Далі висипаємо залишки тіста в опару, у середині замісу вливаємо олію. Замішуємо трохи липке тісто, залишаємо його на годину в холодильнику під харчовою плівкою.
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані
2.Для начинки шаткуємо щавель. Готове тісто ділимо на невеликі колобки, розкочуємо кожен у корж діаметром 7-8 см. Викладаємо в кожен корж начинку, посипаємо цукром і запечатуємо в тісті.
3. У сковороді на олії обсмажуємо пиріжки до рум'яного стану з обох боків.
Читайте також:
Хитрощі італійської кухні: як правильно варити спагетті і чому їх не варто ламати.
Взимку ви насолоджуватиметеся найсмачнішими голубцями: як правильно заготовити капустяне листя в банках.