26 серпня розпочалося для всіх українців із комбінованої атаки росіян і тривога в деяких областях триває вже кілька годин.

Через це багато українців залишилися вдома, а їсти щось треба. Тоді обов'язково спробуйте рецепт цих пиріжків із щавлем. До речі, можете готувати їх на користь, адже наступного дня вони навіть смачніші.

Пиріжки, кадр з відео

Інгредієнти для тесту:

Вода – 350 мл;
Сіль - 1 ч. л.;
Цукор – 1 ст.
Борошно – 600 г;
Дріжджі сирі – 30 г;
Олія - ​​50 мл.

Інгредієнти для начинки:

щавель - пучок;
цукор - за смаком.

Приготування пиріжків із щавлем:

1.В теплу воду викладаємо дріжджі, висипаємо сіль та цукор, перемішуємо. Висипаємо в дріжджову воду 250 г борошна, перемішуємо і залишаємо опару на 15 хвилин. Далі висипаємо залишки тіста в опару, у середині замісу вливаємо олію. Замішуємо трохи липке тісто, залишаємо його на годину в холодильнику під харчовою плівкою.

Популярні новини зараз

Про це вам ніхто не розповість: закопайте восени лавровий лист у город, і ви здивуєтеся

Платне бронювання від мобілізації: скільки доведеться заплатити, щоб не боятися ТЦК – нові деталі

Як відчистити духовку від нагару та застарілого жиру без хімії: методи, які здивують ефектом

Забудь про "Крабов'є": новий рецепт салату "Оленка" з крабовими паличками та грибами

Показати ще

2.Для начинки шаткуємо щавель. Готове тісто ділимо на невеликі колобки, розкочуємо кожен у корж діаметром 7-8 см. Викладаємо в кожен корж начинку, посипаємо цукром і запечатуємо в тісті.

Пиріжки, кадр з відео

3. У сковороді на олії обсмажуємо пиріжки до рум'яного стану з обох боків.

Читайте також:

Хитрощі італійської кухні: як правильно варити спагетті і чому їх не варто ламати.

Взимку ви насолоджуватиметеся найсмачнішими голубцями: як правильно заготовити капустяне листя в банках.