Коли у вас мало часу, але хочеться смачної та ситної закуски, лаваш із картоплею стануть відмінним вибором.
Цей швидкий і простий рецепт дозволить вам насолодитися домашньою випічкою, не витрачаючи надто багато часу на кухні.
Вам знадобиться лаваш, картопля, цибуля, яйце та сковорода. Подавайте цю просту закуску зі сметаною чи улюбленим соусом.
Інгредієнти:
Лаваш – 1 шт.
Картопля – 4 шт.
Чужих грошей не буває: в Україні обговорюють скасування банківської таємниці, що потрібно знати власникам карток
Тих, хто ховався від мобілізації, покарають після перемоги: попередження для ухилянтів
Цей крихітний монстр може позбавити вас усіх огірків цього літа, що робити городникам зі шкідником
Юрій Ткач з" Одного разу під Полтавою" вдруге став на коліно: "У неї був шоковий стан, вона плакала"
Цибуля - 1 шт.
Куряче яйце - 1 шт.
Сіль та мелений чорний перець.
Інструкції з приготування:
Почніть з очищення та дрібної нарізки цибулі. Обсмажте його в маслі, доки він не стане м'яким.
Очистіть та вимийте картоплю. Наріжте його шматочками та залийте водою. Готуйте на середньому вогні близько 20 хвилин після того, як вода закипить. Коли картопля буде готова, злийте воду, розімніть її і змішайте з обсмаженою цибулею, сіллю та меленим чорним перцем. Перемішайте суміш і дайте трохи охолонути.
Наріжте смужками лаваш. Покладіть картопляний лаваш у збите яйце, потім обсмажте на гарячій сковороді з олією на середньому вогні до золотаво-коричневого кольору.
Читайте також:
Домашня ароматна сіль з огірків своїми руками: революційний рецепт під будь-яку страву
Навіть грузини здивуються: рецепт "сирої" ароматної аджики, яку можна подавати на стіл відразу
Ті самі мариновані грибочки з дитинства: секрет ідеальної пропорції від наших предків