Іноді досить просто щіпки солі, крапельки олії та вичавленого лимона. Але коли настає творче піднесення, настає час досліджувати сміливі смаки та пробувати щось нове.
Так, у мережі розмістили унікальний рецепт, який ви можете приготувати без зусиль – смачний, ароматний та хрумкий.
Інгредієнти:
На 4 порції знадобиться 600 г філе лосося.
Для соусу:
50 г меду.
Перекинути більше не вийде? НБУ залишає жорсткий ліміт на карткові перекази з 1 січня - що зміниться для українців
BMW X7 2027: флагман стає розумним та отримує 900 "коней", ви не повірите, що ховається під капотом
До пенсії додадуть хороші суми – доплати порадують
Олексій Суханов зізнався, як тікав зі побачення: "А що ж ви так робите?"
40 мл масла.
100 мл соєвого соусу.
20 г тертого кореня імбиру.
20 мл лимонного соку.
2 зубчики часнику.
Приготування:
Дрібно подрібніть часник і натріть імбир.
У невеликій каструлі змішайте всі інгредієнти для соусу і варіть на повільному вогні, поки суміш не загусне. Зніміть з вогню і дайте охолонути.
Наріжте філе лосося на порції по 150 г. Викладіть шматочки на пергаментний папір і запікайте в духовці за температури 180 °C протягом 10 хвилин.
Після запікання полийте лосося приготованим соусом і поверніть в духовку ще на 5 хвилин.
Ось і все, прикрасьте дрібно нарізаною зеленою цибулею, перцем чилі та кунжутом для додаткової гостроти.
Читайте також:
Еліксир вічної молодості: рецепт бурякового квасу для здоров'я, як у грецьких богів
