Хоча до Масляної ще далеко (у 2025 році вона пройде з 24 лютого по 2 березня), але ніхто ж нам не заборонить готувати млинці протягом року.

Особливо, кога є і рецепт млинців, які завжди виходять, і рецепт найсмачнішої солоної начинки у вашому житті.

Млинці, Масляна, кадр з відео

Інгредієнти для млинців:

  • Молоко – 500 мл;
  • Сіль - 1 ч.л.;
  • Цукор — 1 чайна ложка;
  • Яйця - 2 шт.;
  • Олія - ​​3 ст.л.;
  • Борошно пшеничне - 200 г.

Інгредієнти для начинки:

  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • Рослинна олія - ​​3 ст.л.;
  • Курячі стегна - 400 г;
  • Гриби - 500 г;
  • Сіль - ½ ч.л.;
  • Вершки 33% - 60 мл;
  • Сир - 60 г.

Приготування млинців з начинкою:

1.В глибоку миску вливаємо молоко, олію, висипаємо цукор і сіль, розбиваємо яйця і перемішуємо. Далі просіюємо в суміш борошно, замішуємо рідке тісто млинця. Залишаємо тісто на 15-20 хвилин під харчовою плівкою.

2.В цей час дрібно нарізаємо цибулю і обсмажуємо її до легкого золотистого відтінку. Видаляємо з курячих стегон кісточки, очищаємо від шкіри, дрібно нарізаємо. Змішуємо куряче м'ясо з цибулею, солимо і обсмажуємо.

3.Нарізаємо дрібно гриби і додаємо до цибулі та курки, змішуємо і обсмажуємо на вогні трохи нижче середнього. Далі солимо суміш, перчимо і вливаємо вершки, перемішуємо. Натираємо на великій тертці сир, додаємо в начинку, змішуємо.

Популярні новини зараз

Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні

Доплати до пенсії: які види соціальної допомоги отримають пенсіонери

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Показати ще

Начинка для млинців, кадр з відео

4. Перемішуємо віночком тісто, у сковороді обсмажуємо тонкі млинці. Викладаємо на кожен млинець начинку, загортаємо в конвертики.

Виходять смачні млинці із соковитою начинкою.

Млинці, кадр з відео

Читайте також:

Коли відключення світла на носі: рецепт соковитої та ситної курячої тушонки на зиму.

Салат "Різдвяний" для святкового столу з куркою та гранатом: смачно, яскраво та швидко.