Сьогодні і завтра – останні дні підготовки до Нового року та у багатьох меню не те, що складено, а вже й приготовано чи буде це зроблено сьогодні.
Але все-таки ще є час додати щось. Особливо якщо це легендарна закуска у вигляді фаршированих яєць. Ця страва точно повинна бути на вашому новорічному столі, записуйте рецепт.
Інгредієнти
- Яйця
- 5 штук
- Шпроти, 180 г
- Сіль, за смаком
- Перець чорний мелений, за смаком
- Майонез, за смаком
- Червона ікра, за смаком
- Зелень, 1-2 гілочки
Приготування
1 яйця відваріть круто за 10 хвилин. Остудіть і розріжте на половинки.
2․ Відокремте жовтки від білків.
3․ З банки з консервами злийте олію. Залишіть для прикраси 10 штук. Решту риби розімніть вилкою.
Раптове "бабине літо" та +20: погода порадує
Сховатись не вийде: ТЦК отримають доступ до податкових даних українців, перевірки та повістки посипляться лавиною
"Ледь не втратила зір!": Аліну Гросу терміново забрала швидка
Як учасник бойових дій може оформити пільгу на оплату комунальних послуг: інструкція
4․ Розім'яті шпроти змішайте з жовтками, сіллю, перцем та майонезом.
5․ Наповніть половинки білків начинкою. Прикрасьте цілими шпротами, ікрою та зеленню.
Читайте також:
Любителі "Олів'є" з'їдять його першим: рецепт салату "Улюблена теща" з грибами.
"Мімоза", "Олів'є", "Крабовий" та "Шуба" застаріли і не цікаві: новий салат "Афродіта" на Новий рік – рецепт, який вразить.
Ви будете в захваті від цього поєднання: рецепт торта "Шоколадна вишня".
