Сьогодні і завтра – останні дні підготовки до Нового року та у багатьох меню не те, що складено, а вже й приготовано чи буде це зроблено сьогодні.
Але все-таки ще є час додати щось. Особливо якщо це легендарна закуска у вигляді фаршированих яєць. Ця страва точно повинна бути на вашому новорічному столі, записуйте рецепт.
Інгредієнти
- Яйця
- 5 штук
- Шпроти, 180 г
- Сіль, за смаком
- Перець чорний мелений, за смаком
- Майонез, за смаком
- Червона ікра, за смаком
- Зелень, 1-2 гілочки
Приготування
1 яйця відваріть круто за 10 хвилин. Остудіть і розріжте на половинки.
2․ Відокремте жовтки від білків.
3․ З банки з консервами злийте олію. Залишіть для прикраси 10 штук. Решту риби розімніть вилкою.
Нові виплати для українців: з січня 1500 гривень надходитимуть кожні 3 місяці
Стосується всіх, у кого є дача, город і сад: настав час задуматися про урожай – посівний календар 2025
Ці авто заборонено ввозити в Україну з 1 січня 2025 року: нові стандарти вже діють
Посилена мобілізація після Нового року: ТЦК підготувало сотні тисяч повісток – хто перший у списку
4․ Розім'яті шпроти змішайте з жовтками, сіллю, перцем та майонезом.
5․ Наповніть половинки білків начинкою. Прикрасьте цілими шпротами, ікрою та зеленню.
Читайте також:
Любителі "Олів'є" з'їдять його першим: рецепт салату "Улюблена теща" з грибами.
"Мімоза", "Олів'є", "Крабовий" та "Шуба" застаріли і не цікаві: новий салат "Афродіта" на Новий рік – рецепт, який вразить.
Ви будете в захваті від цього поєднання: рецепт торта "Шоколадна вишня".