Одна згадка про штрудель викликає думки про солодку та ніжну випічку. Однак багато домашніх кулінарів не наважуються взятися за класичний рецепт через його складність.
Якщо ви шукаєте більш простий спосіб насолодитися цим чудовим десертом, спробуйте лінивий штрудель з лаваша - просту, але вражаючу альтернативу, яку освоять навіть новачки.
Інгредієнти:
Лаваш - 2 листи.
Кисломолочний сир - 350 г.
Яйце - 1 шт.
Мінімальна зарплата на межі: що буде з доходами українців до кінця 2025 року
Ці три знаки Зодіаку зводять чоловіків з розуму: перед їхніми чарами неможливо встояти
Скоро кінець самотності: 3 знаки Зодіаку, яким Всесвіт готує щастя та нові знайомства
Пишні коржі із зеленою цибулею: рецепт, коли звичайний сніданок перетворюється на свято
Яєчний жовток – 1 шт.
Цукор — 2 ст. л.
Вишня без кісточок - 300 г
Насіння кунжуту — 2 ч. л.
Інструкції з приготування:
Приготуйте начинку змішайте сир з яйцем і цукром, ретельно перемішавши.
Викладіть інгредієнти шарами – рівномірно розподіліть суміш по листах лаваша.
Додайте вишні – якщо використовуєте заморожені, спочатку розморозьте їх та злийте зайвий сік. Розподіліть їх по шару сиру.
Акуратно поверніть лаваш у щільний рулет і покладіть його на лист, застелений пергаментним папером.
Також змастіть рулет яєчним жовтком і посипте зверху кунжутом.
Після цього розігрійте духовку до 190 ° C і випікайте 40-45 хвилин до золотисто-коричневого кольору.
Ось і все, дайте штруделі охолонути перед тим, як нарізати.
Нагадаємо, ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів за секретом "трьох склянок"
Раніше «hyser» повідомляв, як приготувати найсмачнішу скумбрію: домашній рецепт із секретним розсолом
Як повідомляв «hyser», кохання нашого дитинства: як приготувати забутий торт "Черепаха" - простий рецепт від бабусь