Форшмак - це страва поза часом, яка вразить ваших гостей і зробить будь-який стіл особливим. Цей традиційний одеський рецепт поєднує ідеальний баланс смаків простим, але елегантним способом.

Інгредієнти:

250 г оселедця.

2 варені яйця.

Половина невеликої цибулини.

1 чайна ложка олії.

Популярні новини зараз

Марина з шоу "Холостяк" оголосила про заручини: романтичне освідчення на Гаваях розтопило серця

Володимир Дантес розповів про майбутнє весілля з Кацуріною та повернення до Харкова: "Усе йде своїм шляхом"

Катерина Осадча: майбутня донька – новий етап у житті родини Горбунових

Як виростити перець без пікірування: простий спосіб для рясного врожаю

Показати ще

Половина яблука (без шкірки).

Приготування та інструкції:

Очистіть оселедець, видаливши кістки. Очистіть цибулю та яблуко, а також відваріть яйця до готовності, потім очистіть їх.

Форшмак по-одеськи, фото: youtube.com

Наріжте цибулю на шматочки і покладіть в миску.

У рівних пропорціях змішайте гарячу воду, сіль, цукор та оцет, потім залийте цибулю. Залишіть маринуватися приблизно на 10-15 хвилин.

Потім помістіть мариновану цибулю, оселедець, половину яблука та варені яйця у блендер.

Змішайте все до отримання однорідної кремоподібної маси.

Додайте чайну ложку розтопленого масла в подрібнену суміш і добре перемішайте.

Ось і все, намажте форшмак на хрумкі скибочки багету і посипте свіжою зеленню.

Нагадаємо, лінивий яблучний штрудель з лаваша: простий рецепт розкішного десерту

Раніше «hyser» повідомляв, ідеальні тонкі млинці на Масляну: рецепт ніжних ласощів по секрету "трьох склянок"

Як повідомляв «hyser», як приготувати найсмачнішу скумбрію: домашній рецепт із секретним розсолом