Для того, щоб приготувати рулетики "Олів'є" у лаваші, знадобляться такі продукти:
- варена ковбаса 100 г;
- картопля 2 шт;
- яйця 2 шт.;
- огірки мариновані 2 шт.;
- морква 1 шт;
- лист тонкого лаваша 1 шт;
- сир плавлений 2 ст. л.;
- майонез 1 ст. л.
важливо!
- Щоб лаваш добре загорнувся у рулет, продукти краще не нарізати шматочками, а подрібнювати на тертці.
Овочі потрібно попередньо очистити та відварити.
На робочу поверхню покладіть один лист тонкого лаваша, нанесіть 2 ст. майонезу, розрівняйте його лопаткою по всьому периметру і дати трохи полежати.
Добре змастити плавленим сиром.
Ковбасу натерти на тертці, викласти шар ковбаси на лаваш.
BMW, який стріляє ракетами: як люксовий седан став зброєю ЗСУ
Мерц натякнув на репарації і військову присутність НАТО в Україні: яку "безпеку" нам обіцяють
Рецепт, який варто повернути: салат "Сніжок" - новорічна ніжність часів СРСР на вашому столі
У 2026 році почнуть масово відбирати квартири та будинки: українців "оглушили" на рівному місці
Морква відварюємо в шкірці до готовності, приблизно час варіння – 40 хвилин. Овочі очистіть, охолодіть, наріжте на великій тертці, викладіть зверху ковбаси.
Шар відвареної тертої картоплі.
Шар терти мариновані огірки.
Нанести сітку з майонезу дуже тонко.
Яйця потрібно зварити круто, охолодити, зчистити шкаралупу, білок і жовток натерти на тертці з великими отворами, викладіть таким шаром, розподіляючи рівномірно.
Лаваш разом з начинкою загорніть у рулет якомога щільніше. Намагайтеся не пошкодити верхній шар лаваша, щоб начинка не випала. Рулет огорнути харчовою плівкою, покладыть на 2 години в холодильник для просочення та охолодження.
Нарізати невеликими скибочками. Викласти на блюдо та прикрасити зеленню.
Читайте також:
