Спробуйте ароматну часникову намазку з салом і часником, ідеальне доповнення до хрусткого чорного хліба та ситного борщу.

Інгредієнти:

Сало - 200 г.

Бекон - 100 г.

Часник - 4 зубчики.

Сіль - за смаком.

Популярні новини зараз

"Зимова підтримка" раптово змінена: на що тепер дозволяти витратити 1000 гривень

ПриватБанк ріже кеш: нові ліміти, через які доведеться планувати кожну гривню

Квартал 95 на межі? Ірина Сопонару чесно розповіла, чи чекає на друзів Зеленського неминучий фінал

Тисяча від Зеленського: чому українці досі не отримали гроші і що робити

Показати ще

Запашний перець - за смаком.

Свіжий кріп - жменя.

Свіжа петрушка – жменя.

Інструкції з приготування:

Помістіть сало, часник, кріп, петрушку, сіль та запашний перець у блендер і змішайте до однорідної маси.

Сало

Потім обсмажте бекон на середньому вогні, поки шматочки не стануть золотаво-коричневими і не випустять більшу частину жиру. Відкладіть хрусткі шкварки убік, щоб вони стекли.

Потім змішайте хрусткі шматочки бекону з подрібненим салом. Ретельно перемішайте, щоб забезпечити рівномірний розподіл.

Ось і все, перекладіть пасту в банку, закрийте кришкою і зберігайте в холодильнику.

Насолоджуйтесь цією насиченою, пікантною пастою як начинку для хліба або як ароматне доповнення до традиційних українських страв, таких як борщ і не тільки.

Читайте також:

Неймовірно смачно, а головне – корисно: рецепт сьомги з імбиром у соєвому соусі

Коли малина та полуниця – не по кишені: рецепт картопляного варення із "секретом", який стане сюрпризом

Рецепт ідеальної смаженої картоплі з скоринкою по-українськи: проста та ароматна страва