Добре приготоване тісто - запорука ніжних та еластичних пельменів та вареників. Цей рецепт забезпечує ідеальну консистенцію для легкого розкочування та формування.

Інгредієнти:

3 склянки борошна.

1 яйце.

1 ч. л. солі.

2 ст. л. рослинної олії.

Популярні новини зараз

"Їстимуть усі": з 2026 року безплатні обіди в школах обіцяють кожному учню, що зміниться насправді

Чому ваша полуниця раптово не росте: помилка, яку роблять майже всі дачники

Київ у темряві надовго: чому столицю чекає зима без світла і коли стануть легшими графіки відключень

Бронь та відстрочки від мобілізації не допоможуть: ТЦК уже поставили на олівець

Показати ще

Кип'ячена вода кімнатної температури.

Інструкції з приготування:

Насипте борошно в глибоку миску і додайте яйце, сіль і олію.

Тісто

Поступово влийте кип'ячену воду, перемішуючи, поки всі інгредієнти не змішаються і покриті.

Потім замісіть тісто, доки воно не стане гладким та еластичним.

Накрийте рушником і дайте відпочити протягом 30 хвилин перед використанням.

Цей час відпочинку дозволяє йому розслабитись, що полегшує роботу з тістом. Незалежно від того, чи ви готуєте класичні пельмені з м'ясом або солодкі вареники з ягодами, це тісто збереже форму і залишиться м'яким після приготування.

Нагадаємо, десерт "Наполеон" у склянці: простий і смачний рецепт без випічки - крутіше торта та морозива

Раніше «hyser» повідомляв, весняний "Морський" салат, просочений вітамінами та користю: ​​простий та смачний рецепт за 5 хвилин

Як повідомляв «hyser», смачний коктейль від кашлю та першіння в горлі: домашній рецепт ласощів для здоров'я