Продукти (на 1 порцію):
- кабачкова ікра – 80 г;
- яйце – 1 шт;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- олія рослинна - 2 мл.
Яйце розбиваємо у глибоку миску. Збовтайте яйце виделкою, щоб білок з'єднався з жовтком.
До яєчної маси додайте кабачкову ікру. Перемішайте до однорідності.
При необхідності приправте сіллю та меленим чорним перцем. Перемішайте.
Жаростійку керамічну порційну форму змастіть олією і перелийте туди яєчну масу. Помістіть форму в друшляк.
Встановіть друшляк поверх сотейника з окропом. Вируюча вода не повинна торкатися дна форми.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Які рослини в жодному разі не можна обрізати восени: моліться, якщо ви це зробили
Накрийте форму кришкою або глибокою тарілкою трохи більшого діаметру.
Зменшити вогонь, щоб вода не сильно кипіла. Готуйте 8-10 хвилин, доки омлетна маса повністю не схопиться.
Як перевірити чи готовий омлет? Потрібно потрясти форму. Якщо омлетна маса щільно тримається – готово.
Прикрасьте паровий омлет із кабачковою ікрою свіжою зеленню та подавайте до столу.
Читайте також:
Рецепт вихідного дня: готуємо рисові оладки з шинкою та сиром
Майже вдвічі дешевше: АТБ показав продукти, які можна купити за дуже вигідною ціною
Справжнє блаженство: рецепт незвичайних голубців із квашеної капусти
АТБ порадував серйозними знижками: картку можна отримати вже у чотирьох банках