Продукти:
- Пельмені (маленькі) – 250 г;
- Картопля - 175 г (1 шт.)
- Морква – 100 г (1 шт.)
- Цибуля ріпчаста - 90 (1 шт.)
- Часник - 10 г (2 зубчики)
- Олія - 40 мл
- Томатна паста - 40 г (1 ст. ложка)
- Коріандр – 1 ч. ложка
- Соль - 1 ч. ложка
- Паприка – 0,5 ч. ложки
- Лавровий лист – 2 шт.
- Кріп (для подачі) - 1-2 гілочки
- Сметана (опціонально) – 30 г (1 ст. ложка)
- Вода - 800 мл
Цибулю та часник очистити і нарізати дрібними кубиками.
У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю з часником до золотистості, приблизно 7-10 хвилин.
Картоплю та моркву очистити та нарізати невеликими кубиками.
Додати в каструлю картоплю та моркву та обсмажити протягом 2-3 хвилин.
Влити воду, додати лавровий листок і кип'ятити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.
Нове обличчя Катерини Рєпяхової: дружина Віктора Павлика зробила пластику і тепер носить імплант все життя
Як поливати город рідше та отримувати більше врожаю: секрети з пустелі, які заощадять ваш час
Укрзалізниця повертає квитки українцям: хто може отримати та як це зробити
"Холостяк" Олександр "Терен" відмовився від відкриття бізнесу: образив киян, Троєщина не підійшла
Додати пельмені та варити до готовності 10 хвилин.
Подрібнити зелень.
Готовий суп розлити по тарілках і подавати зі сметаною та подрібненою зеленню.
Читайте також:
Яйця, хліб, огірки та м'ясо: до яких цін у магазинах готуватися українцям
І не лише для схуднення: чому потрібно щодня пити цикорій
Справжній старовинний український рецепт: як приготувати незвичайні "пісочні" вареники