Продукти:

  • Пельмені (маленькі) – 250 г;
  • Картопля - 175 г (1 шт.)
  • Морква – 100 г (1 шт.)
  • Цибуля ріпчаста - 90 (1 шт.)
  • Часник - 10 г (2 зубчики)
  • Олія - ​​40 мл
  • Томатна паста - 40 г (1 ст. ложка)
  • Коріандр – 1 ч. ложка
  • Соль - 1 ч. ложка
  • Паприка – 0,5 ч. ложки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Кріп (для подачі) - 1-2 гілочки
  • Сметана (опціонально) – 30 г (1 ст. ложка)
  • Вода - 800 мл

Цибулю та часник очистити і нарізати дрібними кубиками.

У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю з часником до золотистості, приблизно 7-10 хвилин.

Картоплю та моркву очистити та нарізати невеликими кубиками.

Додати в каструлю картоплю та моркву та обсмажити протягом 2-3 хвилин.

Додати томатну пасту та спеції. Перемішати та смажити ще 2 хвилини.

Влити воду, додати лавровий листок і кип'ятити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.

Популярні новини зараз

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку

Віра Брежнєва одразу після потяга несподівано опинилася у Києві: українці шоковані

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Додати пельмені та варити до готовності 10 хвилин.

Подрібнити зелень.

Готовий суп розлити по тарілках і подавати зі сметаною та подрібненою зеленню.

Читайте також:

Яйця, хліб, огірки та м'ясо: до яких цін у магазинах готуватися українцям

І не лише для схуднення: чому потрібно щодня пити цикорій

Справжній старовинний український рецепт: як приготувати незвичайні "пісочні" вареники