Продукти:

  • Пельмені (маленькі) – 250 г;
  • Картопля - 175 г (1 шт.)
  • Морква – 100 г (1 шт.)
  • Цибуля ріпчаста - 90 (1 шт.)
  • Часник - 10 г (2 зубчики)
  • Олія - ​​40 мл
  • Томатна паста - 40 г (1 ст. ложка)
  • Коріандр – 1 ч. ложка
  • Соль - 1 ч. ложка
  • Паприка – 0,5 ч. ложки
  • Лавровий лист – 2 шт.
  • Кріп (для подачі) - 1-2 гілочки
  • Сметана (опціонально) – 30 г (1 ст. ложка)
  • Вода - 800 мл

Цибулю та часник очистити і нарізати дрібними кубиками.

У каструлі з товстим дном розігріти олію і обсмажити цибулю з часником до золотистості, приблизно 7-10 хвилин.

Картоплю та моркву очистити та нарізати невеликими кубиками.

Додати в каструлю картоплю та моркву та обсмажити протягом 2-3 хвилин.

Додати томатну пасту та спеції. Перемішати та смажити ще 2 хвилини.

Влити воду, додати лавровий листок і кип'ятити на середньому вогні протягом 15-20 хвилин.

Популярні новини зараз

Щедрі виплати на дитину під загрозою: чому 50 тисяч можуть так і не дістатись батькам

Катя Полтавська дала відсіч українцям, які закидають їй життя за рахунок Остапчука: "Не вий*обувалася через різницю у віці"

Водії, будьте готові: на блокпостах тепер особливо цікавляться не правами, що почали перевірятт

Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада

Показати ще

Додати пельмені та варити до готовності 10 хвилин.

Подрібнити зелень.

Готовий суп розлити по тарілках і подавати зі сметаною та подрібненою зеленню.

Читайте також:

Яйця, хліб, огірки та м'ясо: до яких цін у магазинах готуватися українцям

І не лише для схуднення: чому потрібно щодня пити цикорій

Справжній старовинний український рецепт: як приготувати незвичайні "пісочні" вареники