Хочете порадувати своїх близьких та друзів чимось особливим? Спробуйте зробити "оселедець під шубою в батоні" - це традиційна страва, виконана в новому форматі.
Докладніше про те, як приготувати оселедець під шубою всередині батона, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування оселедця під шубою в батоні нам знадобиться:
Філе оселедця (очищене та нарізане шматочками) - 50-70 г Буряк відварений тертий - 1 шт. Огірок солоний – 1 шт. Яйця відварені – 2 шт. Олія вершкове розм'якшене - 150 г Сирок плавлений – 1 шт. Батон (багет) – 1 шт. Часник майонезСпосіб приготування оселедця під шубою в батоні:
Спочатку потрібно зробити надріз по всій довжині батона і видалити м'якоть хлібну, щоб вийшли стінки товщиною 1 см. Потім натріть сирок і яйця на тертці і додайте масло.
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Полуницю не потрібно вкривати чим завгодно: секрети, які допоможуть відлякати гризунів узимку
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Ретельно перемішайте усі інгредієнти до однорідної маси. Розріжте огірок на довгі смужки і додайте буряки, змішані з майонезом і часником. Викладіть суміш буряків на всю внутрішню поверхню батона, а потім додайте яєчну масу.
Викладіть шматочки оселедця та розрізані на смужки огірки поруч один з одним "у лінію".
Потім притисніть батон і змастіть маслом. Загорніть його в харчову плівку та закріпіть, щоб він зберігав свою форму. Покладіть у холодильник на пару годин.
Після цього зніміть плівку і наріжте батон на шматочки товщиною 1 см. Вийде вишукане блюдо, яке здивує своїх гостей і буде головною стравою на будь-якому святі.
Читайте також: