Смачний та ситний сирний суп із копченими мисливськими ковбасками та овочами готується досить просто та швидко. Варити м'ясний бульйон йому не потрібно, тому час приготування супу займе в кожного трохи більше 40 хвилин.
Продукти:
- ковбаски мисливські – 250 г (4 шт.);
- сир плавлений – 200 г;
- картопля – 400 г;
- цибуля ріпчаста - 50 г (0,5 шт.);
- морква – 80 г (1 шт.);
- чеснок - 5 г (1 зубчик);
- олія рослинна - 30 мл (2 ст. ложки);
- лавровий лист – 1 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- петрушка (для подачі, за бажанням) – за смаком;
- хліб (для подачі, за бажанням) – 1-2 скибочки;
- вода - 1,5 л.
Отже, в каструлю наливаємо 1,5 л чистої води, ставимо каструлю на вогонь та доводимо рідину до кипіння.
Картоплю потрібно очистити та нарізати кубиками розміром 1-1,5 см.
Цибулю, часник і моркву також потрібно очистити. Цибулю та моркву нарізаємо дрібними кубиками, часник потрібно подрібнити ножем або видавити через прес.
Коли вода в каструлі закипить, треба закинути картопля. Після того, як вода знову закипить, зменшуємо вогонь і варимо 7 хвилин.
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
важливо!
- Варити суп потрібно на невеликому вогні, уникаючи бурхливого кипіння. Обов'язково в процесі варіння знімайте з поверхні пінку.
Потім викладаємо зі сковороди обсмажену цибулю з морквою та ковбасками, додаємо лавровий лист і варимо суп ще близько 10 хвилин на повільному вогні.
Для подачі можна підсмажити на сухій сковороді пару скибочок хліба до рум'яності. За бажання також можна посипати суп подрібненою зеленню.
Читайте також: