Смачний та ситний сирний суп із копченими мисливськими ковбасками та овочами готується досить просто та швидко. Варити м'ясний бульйон йому не потрібно, тому час приготування супу займе в кожного трохи більше 40 хвилин.
Продукти:
- ковбаски мисливські – 250 г (4 шт.);
- сир плавлений – 200 г;
- картопля – 400 г;
- цибуля ріпчаста - 50 г (0,5 шт.);
- морква – 80 г (1 шт.);
- чеснок - 5 г (1 зубчик);
- олія рослинна - 30 мл (2 ст. ложки);
- лавровий лист – 1 шт.;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений - за смаком;
- петрушка (для подачі, за бажанням) – за смаком;
- хліб (для подачі, за бажанням) – 1-2 скибочки;
- вода - 1,5 л.
Отже, в каструлю наливаємо 1,5 л чистої води, ставимо каструлю на вогонь та доводимо рідину до кипіння.
Картоплю потрібно очистити та нарізати кубиками розміром 1-1,5 см.
Цибулю, часник і моркву також потрібно очистити. Цибулю та моркву нарізаємо дрібними кубиками, часник потрібно подрібнити ножем або видавити через прес.
Коли вода в каструлі закипить, треба закинути картопля. Після того, як вода знову закипить, зменшуємо вогонь і варимо 7 хвилин.
Росія випробовує нову зброю над трьома областями: у ЗСУ розкрили, чи врятує нас ППО
"Мене відмовляли тікати з росії": Олексій Суханов зізнався, про рішення, яке досі не може собі пробачити
4 знаки Зодіаку, які живуть ніби вже вмирали: у них, пам'ять минулих життів
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
важливо!
- Варити суп потрібно на невеликому вогні, уникаючи бурхливого кипіння. Обов'язково в процесі варіння знімайте з поверхні пінку.
Потім викладаємо зі сковороди обсмажену цибулю з морквою та ковбасками, додаємо лавровий лист і варимо суп ще близько 10 хвилин на повільному вогні.
Для подачі можна підсмажити на сухій сковороді пару скибочок хліба до рум'яності. За бажання також можна посипати суп подрібненою зеленню.
Читайте також:
