- Картопляний відвар -450 мл
- Сухі дріжджі - 10 г
- Соль - 1 ч. ложка
- Цукор – 1 ст. ложка
- Рослинна олія – 3 ст. ложки + для смаження
- Борошно - 700 г
НАЧИНКА:
- Цибуля - 2 штуки
- Фарш зі свинини або свинини та яловичини - 600 г
-
Вода - 100 мл
-
Соль - 1 ч. ложка
-
Перець чорний мелений - за смаком
Спосіб приготування м'ясних біляшів на картопляному відварі:
Для приготування біляшів необхідно злегка остудити рідину від варіння, щоб вона була теплою, але не гарячою. Додайте в отриманий відвар дріжджі, сіль, цукор та олію. Ретельно перемішайте.
Змішайте просіяне борошно з сіллю, потім додайте рідкі інгредієнти та замісіть м'яке й еластичне тісто.
Викладіть тісто в миску, змащену олією, накрийте серветкою і залиште в теплому місці протягом 40-60 хвилин.
Дрібно порубайте цибулю вручну або в блендері. Додайте цибулю до фаршу, посоліть і поперчіть. Ретельно перемішайте.
Не накладайте на хату біду: чому в жодному разі тапочки не можна ставити хрест-навхрест
Коли йти на цвинтар після Великодня, щоб згадати рідних і близьких: важлива дата
У Пентагоні вже розповіли, де Росія завдасть ядерного удару: на цілий рік усе "замерзне"
Вся підготовка - це 5 годин на полігоні, а потім - у пекло на фронт: історія українського воїна, який зник безвісти
Зверніться до тесту та розділіть його на кілька частин, потім скачайте кожну частину в кульки та залиште на 5-10 хвилин.
Візьміть одну кульку і розітріть її таким чином, щоб вийшов коржик. Покладіть фарш на середину коржика, підведіть краї до центру і заліпіть, залишаючи невеликий отвір. Потім акуратно приплюсніть. Повторіть цю процедуру з тестом і начинкою, що залишилися.
Наступний крок полягає у розігріванні олії у сковороді на середньому вогні. Обсмажуйте біляші партіями приблизно по 3-4 хвилини з кожного боку.
Читайте також: