Фаршировані яйця люблять багато хто, а цей рецепт - відмінний варіант зробити закуску більш вишуканою. І справді, найчастіше яйця фарширують або смаженою цибулею, або грибами. Пропонуємо Вам спробувати нову начинку – з креветок та редиски. Впевнені, така закуска сподобається всім без винятку!
складові
- яйця 6 штук;
- майонез 2 ст. ложки;
- Гірчиця з м'яким смаком 1 ст. ложка;
- перець чорний мелений за смаком;
- сіль за смаком;
- коктейльні креветки до смаку;
- олія 1 ст. ложка;
- свіжий лимонний сік за смаком;
- редис 2 штуки;
- паприка до смаку.
Яйця потрібно відварити круто. Остудити, очистити і розрізати уздовж навпіл.
Далі виймаємо жовтки, їх потрібно подрібнити вилкою або на тертці. Додаємо майонез, гірчицю, сіль та перець. Перемішайте.
У сковороді розігріваємо олію на середньому вогні. Обсмажуйте креветки, поки рідина не випарується. Посоліть, збризкайте лимонним соком і остудіть.
До речі, для цієї закуски можна також взяти мариновані креветки.
Леонардо Ді Капріо став об’єктом насмішок разом із 27-річною дівчиною: батя з пузом і юна богиня
Три знаки Зодіаку, яким середина серпня подарує справжнє щастя
Рецепт салату-загадки "Інтрига": всього 5 інгредієнтів, а смак ніби з ресторану
"Хтось поганий, а хтось хороший": 37-річна Олена Шоптенко вперше відверто розповіла, чому розлучилася з чоловіком
Редиска потрібно нарізати тонкими скибочками.
Розподіляємо крем із жовтків по білках. Це можна зробити ложкою чи через кондитерський мішок.
Зверху додаємо шматочки редиски та креветки. Посипте паприкою.
Читайте також: