Салат з кульбаб - це відмінна страва для тих, хто любить експериментувати з новими смаками та інгредієнтами. Листя кульбаби не тільки смачне, але й корисне - воно містить безліч вітамінів і мінералів.
Докладніше про те, як правильно приготувати весняний салат із кульбаб, кукурудзи та овочів, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування весняного салату з кульбаб, кукурудзи та овочів нам знадобиться:
Спосіб приготування весняного салату з кульбаб, кукурудзи та овочів:
Для того, щоб підготувати салат із кульбаб, необхідно правильно обробити інгредієнти.
Відключення світла будуть довше: Укренерго терміново вводить жорсткі графіки – вже з сьогодні
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни
Готовий вивести війська з деяких територій: Reuters розповіли про поступки путіна
Першим кроком необхідно добре промити листя кульбаб у холодній воді. Якщо листя дуже гірке, його можна замочити в холодній воді перед тим, як нарізати. Однак, якщо кульбаби дуже молоденькі, цього може бути достатньо. Також, за бажанням, можна додати в салат квітки кульбаби. Щоб позбавитися гіркоти, квітки потрібно вимочити в підсоленій воді протягом години.
Зелену цибулю необхідно промити та дрібно нарубати ножем. Помідори слід також вимити та нарізати на половинки або четвертинки. А огірки промити, потім нарізати тонкими пластинками – можна використовувати для цього спеціальну тертку.
Перекладіть нарізані інгредієнти в салатник, додайте кукурудзу. Після цього потрібно обсушити та нарвати руками листя кульбаби, а потім додати їх у салатник.
Нарешті, додайте в салат олію, сіль та перець у відповідних пропорціях і акуратно перемішайте всі інгредієнти. Салат з кульбаб готовий і може бути поданий на стіл у свіжому вигляді як доповнення до основних страв або самостійно для тих, хто цінує натуральні та корисні продукти. Смачного!
Читайте також:
Запаморочливий запах забезпечений: рецепт маринованої картоплі з часником та овочами.