Ніжний, соковитий і дуже смачний рулет із яєць із сиром та шинкою. Прекрасний варіант на сніданок та гідна заміна звичайному омлету. Яєчний рулет можна подавати не тільки щодня, а й на святковий стіл, якщо нарізати його у вигляді апетитних ролів.
Продукти:
- яйця – 7 шт.;
- помідори – 170 г;
- ковбаса варена – 90 г;
- петрушка свіжа – 15 г;
- сіль за смаком;
- перець чорний мелений за смаком;
- олія рослинна (для смаження) - 30 мл.
Ковбасу та помідори потрібно нарізати невеликими кубиками. Петрушку дрібно нарізаємо, залишивши кілька листочків для подачі.
У миску розбиваємо яйця. Збиваємо яйця віночком чи міксером до однорідності. Солимо і додаємо чорний мелений перець за смаком.
Перемішуємо, щоб усі компоненти рівномірно розподілилися.
У сковороді розігріваємо олію. Виливаємо в сковороду невелику кількість яєчної суміші (приблизно 1 половник). Смажимо на помірному вогні приблизно 1-2 хвилини, поки яйця не "схопляться". Сковороду можна накрити кришкою.
Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги
Польща зібралася перекрити кордон із Україною
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
За допомогою лопатки згортаємо млинець, що вийшов рулетиком, залишивши незагорнутим невеликий край.
Відсуваємо яєчний рулет на край сковороди. При необхідності змащуємо вільну частину сковороди олією. Яєчну суміш перемішуємо і виливаємо в сковороду таку ж кількість, як і для попереднього млинця. Даємо яєчній суміші розтіктися і з'єднатися з краєм рулетика, що вже вийшов.
Потім продовжуємо згортати рулет. Так робимо з усією яєчною масою.
Готовий рулет перевертаємо швом вниз, вимикаємо вогонь, накриваємо кришкою сковороду і залишаємо на 3-4 хвилини.
Яєчний рулет з ковбасою, помідорами та зеленню готовий. Нарізаємо омлет-рулет порційними шматочками та подаємо до столу.
Читайте також:
Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею
Розмітають за пару хвилин: рецепт листкового рулету з шинкою та сиром. Обов'язково спробуйте
Швидко, ніжно та соковито: рецепт сала в запашному маринаді. Неможливо відірватися