Крабові палички очистіть від пакувальної плівки і наріжте дрібними шматочками (спершу розріжте кожну паличку вздовж кілька смужок, а потім – поперек).
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
Крабові палички та сир з'єднайте в одній мисці.
Сюди вбийте яйце, додайте сметану, всипте борошно, сіль і чорний мелений перець.
У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть в нього крабово-сирне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку суміші з гіркою для одного оладки.
Смажте крабово-сирні оладки на вогні вище середнього з кожного боку по 2 хвилини до рум'яної скоринки.
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
Перекладіть обсмажені оладки на тарілку.
Так само посмажте всі оладки. Загалом у мене вийшло 10 штук.
Оладки з крабових паличок та сиру готові.
За бажання прикрасьте оладки свіжою зеленню і подавайте до столу.
Читайте також:
Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню
Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею
Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками