Крабові палички очистіть від пакувальної плівки і наріжте дрібними шматочками (спершу розріжте кожну паличку вздовж кілька смужок, а потім – поперек).
Твердий сир натріть на дрібній тертці.
Крабові палички та сир з'єднайте в одній мисці.
Сюди вбийте яйце, додайте сметану, всипте борошно, сіль і чорний мелений перець.
У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть в нього крабово-сирне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку суміші з гіркою для одного оладки.
Смажте крабово-сирні оладки на вогні вище середнього з кожного боку по 2 хвилини до рум'яної скоринки.
Перерахунок пенсій 1 квітня провели за новими правилами: що чекає працюючих пенсіонерів
Гороскоп на завтра, 12 квітня: танець Юпітера та Місяця допоможе налагодити життя – дійте
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Картопляні паростки: скарб, який ви викидали даремно, чому досвідчені городники так не роблять
Перекладіть обсмажені оладки на тарілку.
Так само посмажте всі оладки. Загалом у мене вийшло 10 штук.
Оладки з крабових паличок та сиру готові.
За бажання прикрасьте оладки свіжою зеленню і подавайте до столу.
Читайте також:
Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню
Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею
Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками