Продукти (на 3 порції) Крабові палички – 200 г Сир твердий - 80 г Сметана (жирністю 15%) – 100 г Яйце - 1 шт. (велике або 2 маленькі) Борошно - 40 г Олія (для смаження) - 60 мл Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком

Крабові палички очистіть від пакувальної плівки і наріжте дрібними шматочками (спершу розріжте кожну паличку вздовж кілька смужок, а потім – поперек).

Твердий сир натріть на дрібній тертці.

Крабові палички та сир з'єднайте в одній мисці.

Сюди вбийте яйце, додайте сметану, всипте борошно, сіль і чорний мелений перець.

Перемішайте всі інгредієнти до однорідності тісто готове.

У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть в нього крабово-сирне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку суміші з гіркою для одного оладки.

Смажте крабово-сирні оладки на вогні вище середнього з кожного боку по 2 хвилини до рум'яної скоринки.

Популярні новини зараз

Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Показати ще

Перекладіть обсмажені оладки на тарілку.
Так само посмажте всі оладки. Загалом у мене вийшло 10 штук.

Оладки з крабових паличок та сиру готові.
За бажання прикрасьте оладки свіжою зеленню і подавайте до столу.

Читайте також:

Шалено смачно і дуже швидко: рецепт яєчного рулетика з ковбасою, помідорами та зеленню

Яке ж це щастя: рецепт заливного пирога на кефірі з рибою та картоплею

Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками