Томатний суп з вермішеллю та фаршем завжди виходить смачним. Його до речі, можна подавати як гарячим, так і холодним, а тому сміливо можна готувати томатний суп хоч спекотного літа, а хоч і холодної зими.
Продукти:
- Фарш – 300 г;
- Вермішель – 100 г
- Перець болгарський (у мене заморожений) – 120 г
- Помідори – 200 г
- Томатна паста - 100 г
- Цибуля ріпчаста - 100 г
- Часник - 2-3 зубчики
- Олія - 2 ст. ложки (30 мл)
- М'ята сушена – 1 ч. ложка
- Петрушка свіжа – 10 г
- Сіль за смаком
- Вода (гаряча) – 1,7 л
Цибулю та часник очищаємо. Цибулю нарізаємо невеликими кубиками, часник дрібно рубаємо ножем.
Помідор опускаємо в окріп на 1-2 хвилини. Потім занурюємо у холодну воду на 20-30 секунд. Після цього з помідора знімаємо шкірку та нарізаємо м'якоть маленькими кубиками.
У каструлі з товстим дном розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю близько 5 хвилин, до м'якості.
Після цього додаємо часник та обсмажуємо 1 хвилину.
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Снігу по пояс і мінус 15: "Льодовиковий період" увірвався в Україну - погода на вихідні влаштує Апокаліпсис
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
Обсмажуємо ще 2 хвилини.
Потім додаємо фарш.
Обсмажуємо, розбиваючи грудочки, 4-5 хвилин.
Потім додаємо томатну пасту.
Після цього додаємо помідори.
Обсмажуємо 3-5 хвилин.
Потім заливаємо вміст каструлі гарячою водою (1,7 л) та доводимо до кипіння.
Як тільки суп закипить, додаємо вермішель. Варимо суп на невеликому вогні близько 3-5 хвилин. За пару хвилин до кінця приготування суп солимо до смаку.
Наприкінці приготування додаємо сушену м'яту і вимикаємо вогонь.
Томатний суп з вермішеллю та фаршем готовий.
Розливаємо суп по тарілках, у кожну порцію додаємо подрібнену петрушку.
Читайте також:
Гості з'їдають по 10 штук: рецепт фаршированих крабових паличок з твердим сиром, яйцем та часником
Ніжче не буває: рецепт голубців у листі буряків. Обов'язково побалуйте свою сім'ю
Королівська закуска: рецепт ніжної ікри з печериць від Євгена Клопотенка