Млинці з манкою та кількою в томаті - гідна альтернатива класичним котлетам з риби. Готується ця страва набагато простіше, а результат чудовий.

Продукти (на 3 порції) Кілька консервована в томатному соусі - 230 г (1 банк) Манна крупа - 80 г Яйця – 2 шт. Кріп свіжий - 8 г Олія (для смаження) - 50 мл Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком


Перекладіть вміст баночки (і кільку, і соус) у миску.

Виделкою розімніть кільку до однорідності, щоб вийшла рибна "кашка".

У миску до риби розбийте яйця.

Перемішайте.

Потім всипте манну крупу, сіль та чорний мелений перець.

Зелень кропу зніміть зі стебел і подрібніть.
Додайте кріп у миску.

Популярні новини зараз

Що робити на дачі з 14 по 20 квітня: місячний календар городника нагадує

Посилки отримати не зможете: Укрпошта та Нова посада закривають відділення

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"

Отримання 13 пенсії: хто з українців має на це право і як отримати

Показати ще

Рибну масу добре перемішайте і залиште для набухання манки на 30 хвилин при кімнатній температурі. Якщо не дати "тесту" настоятися, манна крупа похрустуватиме в готових оладках.

Після півгодини "тісто" стане густішим - можна приступати до смаження оладок!

У сковороді розігрійте олію і столовою ложкою викладіть у нього рибне тісто у вигляді невеликих плоских коржиків, використовуючи 1 ст. ложку для однієї оладки.

На вогні трохи вище середнього смажте рибні оладки з двох сторін приблизно по 1,5-2 хвилини з кожного боку.

Потім перекладіть оладки зі сковороди на тарілку.
Таким же чином посмажте оладки з тіста, що залишилося.

Подавайте рибні оладки у гарячому чи теплому вигляді.

Читайте також:

Такі так, це насолода: єврейський рецепт картопляного пирога зі смаженою цибулею

Будете клацати як насіння: рецепт крабових паличок, обсмажених у яйці та сухарях

Ситно та з сюрпризом: рецепт пишних млинців з начинкою із сиру та ковбаси