Ніжний паштет з крабових паличок та сметани стане чудовою альтернативою покупним крабовим намазкам. Такий ніжний паштет з крабових паличок та сметани відмінно брати на природу, адже ніжний паштет з крабових паличок та сметани дуже просто готувати, зберігати та використовувати як закуску.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом ніжного паштету з крабових паличок та сметани читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом ніжного паштету з крабових паличок та сметани нам знадобиться:

- 400 г крабових паличок
- 200 мл сметани
- 200 г вершкового масла
- 2 яйця
- 1 цибулина
- сіль, перець за смаком

Спосіб приготування закуски за рецептом ніжного паштету з крабових паличок та сметани:

1. Крабові палички для ніжного паштету з крабових паличок та сметани роздавіть руками на дрібні шматочки або подрібніть їх у блендері.
2. Цибулину для ніжного паштету з крабових паличок та сметани дрібно порубайте та обсмажте на сковороді на вершковому маслі до золотистої скоринки.
3. Далі для ніжного паштету з крабових паличок та сметани в мисці змішайте крабове м'ясо, обсмажену цибулю та сметану. Додайте яйця в ніжний паштет з крабових паличок та сметани та ретельно перемішайте. В отриману масу поступово додавайте розтоплене вершкове масло, не припиняючи перемішувати.
4. Додайте сіль та перець за смаком, продовжуючи перемішувати до стану ніжного паштету з крабових паличок та сметани.
5. Викладіть отриману суміш у форму та розрівняйте її поверхню. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин, поки ніжний паштет з крабових паличок і сметани не буде золотистого кольору.
6. Вийміть форму з духовки і дайте ніжному паштету з крабових паличок і сметани охолонути до кімнатної температури.
7. Паштет з крабових паличок та сметани готовий до подачі на стіл. Подавайте ніжний паштет з крабових паличок та сметани зі шматочками свіжої багетної булки та зеленню. Смачного!

Популярні новини зараз

"ПриватБанк" терміново попередив українців: банківські картки не працюватимуть

Без макіяжу і з розкішним декольте: Ольга Фреймут підкорила фігурою у 43 роки

Секрет досвідчених дачників: чим підгодувати полуницю після збирання врожаю, щоб вона перезимувала без втрат

Леся Нікітюк "відшила" Тіну Кароль із недоречним побажанням: "Ще й за дівчинкою приходь"

Показати ще

Читайте також:

Незабутня ніжність: рецепт запечених сирників із полуничним соусом

Куди там братися "Докторською" з магазину: рецепт домашньої вареної ковбаси. Швидко та смачно

Дуже соковите та м'яке: рецепт "м'яса в термосі", про який багато хто не знав