Приготування торта закусочного починається з того, що потрібно приготувати картопляне пюре. Для цього відварюємо очищену картоплю, додаємо сіль та розминаємо. Додаємо в пюре вершкове масло. Залишаємо картопляне пюре остигати. Потім додаємо перець (1 ч. ложку або до смаку) і рубану петрушку.
Консервований тунець звільняємо від рідини, додаємо до нього майонез і ретельно перемішуємо.
Миску або салатницю об'ємом 1 л вистилаємо харчовою плівкою, змащуємо її олією. Викладаємо трохи тепле картопляне пюре (не все, невелику частину залишаємо), формуючи при цьому стінки, висотою до краю ємності.
На дно шарами викладаємо половину тунця, яйця, оливки, другу половину тунця. Останній шар - картопляне пюре, що залишилося. Закриваємо харчовою плівкою і відправляємо картопляний торт закусочний в холодильник на 2 години.
Закусочний торт з картопляного пюре, з рибою, яйцями та оливками, готовий. Прикрашаємо його лимоном та зеленню.
Читайте також:
Коронавірус царює в Україні: коли чекати піку захворюваності і чи введуть карантин
"Раджу мамочкам": дружина Остапчука похвалилась сумкою Birkin за $15–25 тисяч, яку подарував Вова
Вишня мститься сусідам: які рослини позбавлять ваш сад врожаю
Пенсіонер з металошукачем перевернув історію: знайшов перстень, що може змінити уявлення про Середньовіччя
Починаються серйозні перевірки риби та м'яса у магазинах: все через підрив Каховської ГЕС
Ідеально під картоплю: рецепт котлет з рису, консервованої риби та зелені