Приготування торта закусочного починається з того, що потрібно приготувати картопляне пюре. Для цього відварюємо очищену картоплю, додаємо сіль та розминаємо. Додаємо в пюре вершкове масло. Залишаємо картопляне пюре остигати. Потім додаємо перець (1 ч. ложку або до смаку) і рубану петрушку.
Консервований тунець звільняємо від рідини, додаємо до нього майонез і ретельно перемішуємо.
Миску або салатницю об'ємом 1 л вистилаємо харчовою плівкою, змащуємо її олією. Викладаємо трохи тепле картопляне пюре (не все, невелику частину залишаємо), формуючи при цьому стінки, висотою до краю ємності.
На дно шарами викладаємо половину тунця, яйця, оливки, другу половину тунця. Останній шар - картопляне пюре, що залишилося. Закриваємо харчовою плівкою і відправляємо картопляний торт закусочний в холодильник на 2 години.
Закусочний торт з картопляного пюре, з рибою, яйцями та оливками, готовий. Прикрашаємо його лимоном та зеленню.
Читайте також:
3700 кілометрів заради обіймів: Григорій Решетник несподівано з’явився у Іспанії, щоб побачити родину
Ми не банк і не готель: у Польщі втомились від ролі "рятівника" України
Залишився місяць літа: одна справа для кожного знаку Зодіаку, щоб не шкодувати про цей сезон
Притулки зачиняються: що чекає на українських біженців у Польщі з листопада
Починаються серйозні перевірки риби та м'яса у магазинах: все через підрив Каховської ГЕС
Ідеально під картоплю: рецепт котлет з рису, консервованої риби та зелені