Сир, смажений у клярі – чудовий спосіб швидко перекусити, витративши на приготування буквально 15 хвилин.
Для того, щоб реалізувати рецепт смаженого ковбасного сиру з яйцем, потрібні такі продукти:
- сир ковбасний копчений 400 г;
- борошно пшеничне 80 грам;
- панірувальні сухарі 100 грам;
- мак 50 грам;
- яйце 2 штуки;
- олія 2 ст. ложки;
- сіль 1 чайна ложка.
важливо!
- Варто поекспериментувати, беручи різні сорти сирів і додаючи до кляру різні спеції та приправи, щоб пробувати щоразу новий смак страви.
Сир потрібно нарізати кружальцями завтовшки 1 см.
Для панірування в мисці змішуємо мак із сухарями.
В іншій мисці збиваємо яйця із сіллю.
Петрушка, як таємний союзник городника: з якими овочами вона "дружить" найкраще
Світлий Великдень-2025: привітання близьким, друзям та колегам у прозі на свято
Літо-2025 в Україні: спека, посуха та наслідок глобального потепління, до якої погоди готуватимуться всім нам
Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"
Далі на сильному вогні потрібно розжарити олію в сковороді і, добре вмочивши скибочки сиру в борошні, потім в яйцях і на завершення в паніровці, посмажити з кожного боку по 2-4 хвилини, поки не утвориться рум'яна скоринка.
До скибочок смаженого в клярі сиру варто додати салат зі свіжих овочів і зеленого хрусткого салату.
Читайте також:
Чарівна закуска: рецепт маринованого оселедця, який робиться з гірчицею
Швидка закуска, яка вас здивує: рецепт паштету з насіння, гірчиці та паприки із зеленню
Цю закуску розмітають за лічені хвилини: рецепт картопляних паличок із сиром
Дайте мені відразу дві добавки: рецепт єврейської закуски з оселедцем "Квіточки тітки Сари"