Тісто для заливного пирога з куркою та картоплею готується максимально просто. Так, яйця з'єднуємо зі сметаною та майонезом. Перемішуємо. Соду гасимо оцтом і вливаємо в яєчну суміш. Всипаємо борошно. Перемішуємо.
Для начинки: Куряче філе - 300 г Картопля (у нас молода) - 190 г Цибуля зелена - 30 г (за бажанням) Сіль - 1 щіпка Перець чорний мелений - 1 щіпкаФіле дрібно нарізаємо (або пропускаємо через м'ясорубку).
Зелену цибулю дрібно нарізаємо (сухі кінчики, якщо є, викидаємо).
Картоплю очищаємо від шкірки і занурюємо у холодну воду.
Половину негустого тіста виливаємо у форму діаметром 18 см.
Солим и перчим.
На тісто у формі розподіляємо рівномірним шаром половину курячого філе.
В Україні підвищать виплати з 1 травня: по 8000 та 20000 гривень кожному
На Хмельниччині нетвереза жінка забула немовля у знайомого:трбох дітей вже вилучали до цього
"Це була брехня?" - переможниця "Холостяка-13" Інна Бєлєнь відповіла на звинувачення у фальшивому романі
На дорогах - зачистка: у Києві почали блокувати машини та виписувати штрафи
Картоплю натираємо на великій тертці.
Солим и перчим.
Помірно посипаємо дрібно нарізаною зеленою цибулею.
На цибулю викладаємо рівномірним шаром картопля, що залишилася.
Розкладаємо філе, що залишилося. Солимо і перчимо.
Заливаємо тестом, що залишився. Випікаємо при 180 градусах 45 хвилин - до сухого сірника.
Читайте також:
Ви здивуєтеся, але в цю закуску закохуються: рецепт смаженого ковбасного сиру з яйцем
Виходить гостренький і чудовий: рецепт салату з крабових паличок і помідорів.
Просто неземна насолода: рецепт закусочного торта з картопляного пюре з рибою