Будь-яка страва має три важливі складові успіху — швидкість приготування, простота приготування і смак кінцевого результату. Блогер і ведучий Євген Клопотенко також вважає, що в сучасному світі, коли є дуже багато цікавого, потрібно готувати просто і швидко.
Ліниві голубці — найсмачніша м'ясна страва, яка поєднує в собі всі принади овочевих рагу, м'ясних ароматів та кухонної невибагливості. Такі голубці під силу навіть недосвідченим кулінарам-аматорам зі стажем до року.
Для того, щоб приготувати "ледачі голубці" за рецептом від Євгена Клопотенка, знадобиться:
- 125 г рису;
- 250 г води;
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 50-70 г вершкового масла|мастила|;
- ½ качана білокачанної капусти (маленької);
- 500 г фаршу телячого або асорті;
- ½ ч. л. коріандру меленого;
- 400 г томатів (у своєму соку);
- 200 г сметани;
- 2-3 ст. л. соняшникової олії;
- сіль та перець за смаком.
Приготування починаємо з підготовки рису. Добре промийте 125 г крупи та залийте холодною водою у співвідношенні 1:2. Злегка підсоліть та варіть 5 хвилин після закипання під закритою кришкою. Зніміть з вогню та залиште на 15 хвилин, щоб рис дійшов до готовності.
Для соусу попередньо змішайте нарізані томати у власному соку (400 г) та 200 г сметани. Додайте сіль та перець, добре перемішайте.
Читайте також:
"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення
Яке церковне свято 7 червня: що не можна робити і чим небезпечна вода сьогодні
Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Яка ж це смакота: рецепт закусочних млинців з крабовими паличками та сиром
Справжня спокуса: рецепт швидкої закуски на крекерах з крабових паличок, яєць та плавленого сиру
Її величність ніжність: рецепт соковитої буженини в розсолі. Такого ви ще не куштували