Після того, як ви спробуєте цибулевий пиріг з сиром, вам захочеться дивувати цим рецептом своїх знайомих і близьких. Цибулевий пиріг із сиром виходить дуже ароматним та апетитним.

Ось, що нам знадобиться для приготування цибулевого пирога з сиром:

2 великі цибулі, нарізаних тонкими кільцями

2 столові ложки рослинної олії

1 чайна ложка цукру

1/2 чайної ложки солі

Популярні новини зараз

"Я знав ще в дитинстві": Андрій Данилко вперше відверто розповів, чого не має дітей

Травневі цінові гойдалки: те відбувається з вартістю яєй та соняшникової олії, чим закупитись

Ектор Хіменес-Браво розповів про свою мобілізацію: кулінар у військовій формі, але не без кухні

Ніжний, соковитий, корисний: сільський салат з буряка на кожен випадок та до будь-якого гарніру

Показати ще

1/4 чайної ложки чорного перцю

1 пачка листкового тіста (400 г)

1 яйце, збите

100 г твердого сиру (наприклад, чеддер или гауда), натертого

Інструкції з приготування цибулевого пирога з сиром:

У сковороді розігрійте олію на середньому вогні. Додайте цибулю, цукор, сіль та чорний перець. Щоб цибульний пиріг із сиром вийшов запашним, обсмажуйте цибулю, періодично помішуючи, близько 10-15 хвилин, поки вона не стане м'якою і карамелізованою. Заберіть сковороду з вогню і дайте охолонути цибулі.

Розігрійте духовку до 200 градусів за Цельсієм. Саме така температура підходить для приготування цибулевого пирога з сиром.

Розгорніть листкове тісто на робочій поверхні та розріжте його на дві рівні частини.

На аркуші пергаменту для випічки розкладіть одну половину листкового тіста. За допомогою вилки проколіть тісто по всій поверхні.

Поступово розподіліть карамелізовану цибулю на тісті, залишаючи краї вільними.

Посипте цибулю натертим сиром.

Поверніть другу половину тесту і обережно накрийте начинку. Закрийте краї та притисніть їх разом.

За допомогою пензлика нанесіть збите яйце на верхню поверхню пирога. Це надасть йому золотистого кольору при запіканні.

Поставте пиріг у розігріту духовку і запікайте близько 25-30 хвилин, поки він стане золотистим і хрустким.

Коли пиріг готовий, акуратно дістаньте його з духовки та залиште остигати перед подачею.

Тепер у вас є смачний цибулевий пиріг з сиром! Подавайте цибульний пиріг із сиром теплим як основну страву або як закуску. Смачного!

Читайте також:

Не викидайте кавову гущу - вона допоможе позбавитися попелиці та шкідників на городі. Як це працює

Консервації вистачить на всю зиму: підгодуйте цим простим засобом ваші огірки і ви будете здивовані

Допоможе цибулиння: досвідчений садівник поділився секретом потужного врожаю огірків