Кабачкова ікра з плавленим сиром – це щось нове у вашому кулінарному арсеналі.
Докладніше про закуску за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром читайте у нашому матеріалі.
Для приготування закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром нам знадобиться:
- 2 кабачка
- 1 морква
- 1 цибулина
- 2 зубчики часнику
- 1 пучок петрушки
- 1 плавлений сирок
- 2 столові ложки соняшникової олії
- сіль та перець за смаком
- сушений орегано
Спосіб приготування закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром:
1. Очистіть кабачки для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром від шкірки та обріжте краї. Також очистіть моркву, цибулю та часник. Промийте та обсушіть петрушку для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."
2. Наріжте цибулю маленькими кубиками для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром. Розігрійте сковороду з олією та обсмажте цибулю на ній близько 1 хвилини, поки вона не стане прозорою.
3. Натріть моркву для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром на великій тертці й додайте в сковороду до цибулі. Обсмажте овочі ще 3 хвилини.
4. Натріть кабачки для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром на великій тертці і перекладіть їх у сковороду до обсмаженої цибулі та моркви. Обсмажуйте овочі на сильному вогні, часто помішуючи, близько 8 хвилин, поки рідина від кабачків не випарується.
5. Подрібніть петрушку та часник для закуски за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром. Натріть також плавлений сирок на великій тертці.
6. Додайте подрібнені петрушку, часник і тертий сирок у сковороду до овочів. Приправте сіллю, перцем та сушеним орегано до смаку.
7. Перемішайте всі інгредієнти та готуйте закуску за рецептом кабачкової ікри з плавленим сиром на невеликому вогні протягом 2-3 хвилин до того моменту, поки сир повністю не розплавиться, а суміш не стане густою та однорідною.
8. Перекладіть кабачкову ікру з плавленим сиром у відповідну ємність і дайте охолонути до кімнатної температури.
9. Кабачкову ікру з плавленим сиром можна подавати як на свіжій скибочці хліба, так і на підсмаженому до хрусткої скоринки. Насолоджуйтесь цією смачною стравою!
Смачного!
Читайте також:
Такі вміла готувати лише бабуся: рецепт пишних домашніх біляшів із куркою
Їх захочеться їсти щодня: рецепт котлет із молодих кабачків та солодкого перцю
Справжній порятунок у спеку: рецепт освіжаючого єврейського компоту з лимоном