Нарізати 2 кг огірків на кружечки, скласти в миску. Видавити через часниковий прес або просто дрібно нарізати 200 г часнику. Додати півкільця цибулі (на смак, але зазвичай достатньо 2-х цибулин), 3 ст. ложки солі, 5 ст. ложок цукру та 6 ст. ложок дев'ятивідсоткового оцту.
Салат, що вийшов, добре перемішати в мисці і дати настоятися протягом години при кімнатній температурі, потім ще 10 годин в холодильнику. Перекласти в раніше приготовлені стерилізовані банки (кришки теж обов'язково стерилізувати), залити до країв соком, що виділився, і закатати.
Читайте також:
Допоможе цибулиння: досвідчений садівник поділився секретом потужного врожаю огірків
Консервації вистачить на всю зиму: підгодуйте цим простим засобом ваші огірки і ви будете здивовані
Просто додайте манку під ваші огірки та результат вас здивує. Старовинна хитрість