Відварити круто 3 яйця.
Яловичину, селеру, моркву, замочену у воді або бульйоні скибочку хліба, цибулю та часник прокрутити на м'ясорубці. Посолити, поперчити, додати|добавляти| мускатний горіх і яйце. Добре перемішати.
Варені яйця порізати кружальцями, зелень порубати.
Вогнетривку форму змастити олією, викласти половину фаршу і вирівняти.
Зверху покласти шар яєць і посипати зеленню.
Не поспішайте виймати готову запіканку з духовки. Нехай вона там постоїть хвилин 15 і вбере майже весь соус, що утворився при запіканні. Тоді запіканка буде соковитою та м'якою.
Гороскоп на завтра, 8 червня: Місяць у Скорпіоні вдарить у саме серце – знаки Зодіаку, будьте на чеку
Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива
Грошова допомога на лікування до 30 тисяч гривень: хто з українців може отримати і як оформити
"Маємо за щось виправдовуватися?": Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла про виїзд чоловіка закордон
Як гарнір до м'ясної запіканки добре підійдуть картопляне пюре, крупи або макаронні вироби. Відмінним доповненням стануть свіжі або мариновані овочі.
Читайте також:
У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром
Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками
Згадаймо смак дитинства: рецепт ніжної картопляної запіканки з фаршем
Страва для справжніх чоловіків: рецепт запіканки "Лінива дружина" з макаронами та сиром