Кабачковий рулет з ніжним сиром та часником - це щось нове у вашому кулінарному асортименті.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом кабачкового рулету з ніжним сиром та часником читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом кабачкового рулету з ніжним сиром та часником нам знадобиться:

  • Невеликі цукіні або звичайні кабачки 2½ штуки
  • Пармезан чи інший сир 70-80 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Яйця 5 штук
  • Соль ½ ч. ложки
  • Перець чорний мелений за смаком
  • Рослинна олія 1 ч. ложка
  • Часник 3 зубчики
  • Рікотта 350 г
  • Сметана

Спосіб приготування страви за рецептом кабачкового рулету з ніжним сиром та часником.

Отже, для приготування кабачкового рулету з ніжним сиром і часником вам знадобляться два свіжі кабачки, які необхідно натерти на великій тертці. Також для кабачкового рулету з ніжним сиром та часником знадобиться пармезан, який потрібно натерти на дрібній тертці. Одну половинку кабачка необхідно нарізати на тонкі кружальця, а цибулю подрібнити ножем.

Попередньо для кабачкового рулету з ніжним сиром та часником збийте яйця вилкою та змішайте з тертими кабачками, цибулею, пармезаном, сіллю та перцем.

Популярні новини зараз

Масштабне позбавлення пенсій у грудні: ПФУ поставив жорсткі вимоги

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Показати ще

Потім заздалегідь підготовлене деко слід застелити пергаментом і злегка збризкати маслом. Рівним шаром розподіліть по ньому кабачкову масу. Поверх цієї маси викладіть нарізані шматочками овочу.

Попередньо розігріту до 180 ° C духовку слід на 20 хвилин помістити до неї.

Як тільки корж буде готовий, його слід витягнути з духовки й остудити. Потім його слід покласти на харчову плівку так, щоб сторона з кружальцями кабачка виявилася внизу. Отриманий корж слід змастити кремом.

У крем рекомендується додати часник, який потрібно пропустити через прес. Потім змішати часникову масу з рикоттою та сметаною для кабачкового рулету з ніжним сиром та часником.

Повертаємося до кабачкового рулету з ніжним сиром та часником – його слід акуратно скрутити, піднімаючи харчову плівку. Потім обернути рулет плівкою та прибрати в холодильник на 1-2 години для застигання.

Читайте також:

Освіжає і бадьорить: рецепт холодної кави з вишнею та медом. Це варто спробувати

Про магазинну ви забудете: рецепт домашньої ковбаси салямі. Від італійської не відрізнити

Відразу захочеться добавки: рецепт кабачкового пюре з картоплею, цибулею та зеленню