З молодої капусти можна робити не лише салати та рагу. Сьогодні ми поділимося з вами дуже простим рецептом швидкої та поживної страви – млинці з молодої капусти на кефірі.

Отже, що нам знадобиться для приготування млинців з капусти:

1 середня свіжа капуста

1 цибулина

2 яйця

1 склянка (близько 250 мл) кефіру

Популярні новини зараз

Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців

Це мають зробити всі клієнти ПриватБанку до 1 грудня 2024 року: що потрібно встигнути

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Показати ще

1 склянка борошна

1 чайна ложка розпушувача (розпушувача тіста)

Сіль та перець за смаком

Рослинна олія для смаження

Процес приготування млинців із молодої капусти на кефірі:

Підготуйте капусту та цибулю, капусту наріжте тонкою соломкою.

Далі дрібно нарізаємо цибулю.

У великій мисці змішайте нарізану капусту та цибулю.

В іншій мисці збийте яйця і додайте до них кефір. Добре перемішайте.

Поступово додайте борошно та розпушувач у яєчно-кефірну суміш, продовжуючи перемішувати, щоб уникнути грудок.

Додайте приготоване яєчно-кефірне тісто в миску з капустою та цибулею.

Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідного тесту.

Якщо тісто виходить дуже густим, можна додати трохи кефіру.

Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.

Вилийте порцію тесту на сковороду і розподіліть рівномірно по дну.

Смажте млинці з обох боків до золотистої скоринки.

Капустяні млинці готові! Подавайте їх гарячими, посипаними свіжими травами, кислою сметаною або соусом на смак.

Читайте також:

Тетя Сара розуміється: рецепт незвичайної кабачкової ікри за єврейським рецептом

Істерика у Лаврова і переляканий Пєсков: як новий удар по Москві змусив тремтіти зірки Кремля

Коли вже закінчиться війна: Андрусів розповів про жовтень-листопад