З молодої капусти можна робити не лише салати та рагу. Сьогодні ми поділимося з вами дуже простим рецептом швидкої та поживної страви – млинці з молодої капусти на кефірі.
Отже, що нам знадобиться для приготування млинців з капусти:
1 середня свіжа капуста
1 цибулина
2 яйця
1 склянка (близько 250 мл) кефіру
Пенсіонери можуть не платити комуналку цілий рік: чи потрапили ви у список "щасливчиків"?
"Готуйтеся платити більше": в Україні готують новий тарифний удар по платіжках за тепло
Софія Ротару у важкому стані: про здоров’я легенди української сцени розповів Олексій Суханов
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
1 склянка борошна
1 чайна ложка розпушувача (розпушувача тіста)
Сіль та перець за смаком
Рослинна олія для смаження
Процес приготування млинців із молодої капусти на кефірі:
Підготуйте капусту та цибулю, капусту наріжте тонкою соломкою.
Далі дрібно нарізаємо цибулю.
У великій мисці змішайте нарізану капусту та цибулю.
В іншій мисці збийте яйця і додайте до них кефір. Добре перемішайте.
Поступово додайте борошно та розпушувач у яєчно-кефірну суміш, продовжуючи перемішувати, щоб уникнути грудок.
Додайте приготоване яєчно-кефірне тісто в миску з капустою та цибулею.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти до однорідного тесту.
Якщо тісто виходить дуже густим, можна додати трохи кефіру.
Розігрійте сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії.
Вилийте порцію тесту на сковороду і розподіліть рівномірно по дну.
Смажте млинці з обох боків до золотистої скоринки.
Капустяні млинці готові! Подавайте їх гарячими, посипаними свіжими травами, кислою сметаною або соусом на смак.
Читайте також:
Тетя Сара розуміється: рецепт незвичайної кабачкової ікри за єврейським рецептом
Істерика у Лаврова і переляканий Пєсков: як новий удар по Москві змусив тремтіти зірки Кремля
Коли вже закінчиться війна: Андрусів розповів про жовтень-листопад
