Рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів – це рецепт єврейського хациліму. Хацилім – це популярна ізраїльська страва, яку можна приготувати у різних варіаціях. Воно може бути гострим або стриманим, з додаванням тахіні або майонезу, з використанням помідорів або перцю, а також із різноманітними зеленню та спеціями.

Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів нам знадобиться:

  • Баклажан – 2 шт.
  • Цибуля жовта ріпчаста - 1/4 шт.
  • лимон, сік - 1 ч. л.
  • Сіль за смаком
  • Майонез 50% - 2 ст. л
  • Оливкова олія Extra Virgin - 2 ст. л.

Спосіб приготування закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів:

Зазвичай, баклажани для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб з баклажанів запікаються на відкритому вогні. Якщо у вас є газова конфорка, то невеликий баклажан для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів буде готовий лише за 10 хвилин. Однак, можна також запекти овочі в духовці, у такому разі закуска буде м'якшою на смак і не матиме димного аромату.

Спочатку для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб з баклажанів запікайте баклажани в духовці при температурі 200 ° C протягом 20-35 хвилин або на відкритому вогні. Якщо вибрано варіант з вогнем, зробіть надрізи на баклажанах і готуйте, перевертаючи, поки шкірка не зморщиться й овочі не стануть м'якими.

Популярні новини зараз

Кермо королеви: Range Rover Єлизавети II виставили на продаж за шалені гроші

Секретна капуста маминої сусідки: рецепт, від якого гості просять добавки

Як повісити одну скриньку і назавжди забути про гусениці: секрет, про який мовчать садівники

"Мене відмовляли тікати з росії": Олексій Суханов зізнався, про рішення, яке досі не може собі пробачити

Показати ще

Остудіть запечені баклажани та видаліть шкурку для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів.

Розкришіть м'якоть вилкою і додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і лимонний сік. Якщо ви маєте блендер, можна збити всі інгредієнти разом. Додайте майонез та олію для приправи, добре перемішайте.

З цією простою та цікавою закускою за рецептом єврейської намазки на хліб з баклажанів ви зможете насолодитися пікантними та кремовими смаковими нотками смаженого баклажану. Смачного!

Читайте також:

Захочеться закидати в рот одну за одною: рецепт закусочних верств з шинкою, стручковою квасолею та сиром

"Дамський спокусник": рецепт швидкого йогуртового кексу з вишнею та цедрою лимона

Перед цим вам не встояти: закуска з міні-перців із сирною начинкою та сосисками