Рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів – це рецепт єврейського хациліму. Хацилім – це популярна ізраїльська страва, яку можна приготувати у різних варіаціях. Воно може бути гострим або стриманим, з додаванням тахіні або майонезу, з використанням помідорів або перцю, а також із різноманітними зеленню та спеціями.
Докладніше про те, як приготувати закуску за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів читайте у нашому матеріалі.
Для приготування закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів нам знадобиться:
- Баклажан – 2 шт.
- Цибуля жовта ріпчаста - 1/4 шт.
- лимон, сік - 1 ч. л.
- Сіль за смаком
- Майонез 50% - 2 ст. л
- Оливкова олія Extra Virgin - 2 ст. л.
Спосіб приготування закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів:
Зазвичай, баклажани для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб з баклажанів запікаються на відкритому вогні. Якщо у вас є газова конфорка, то невеликий баклажан для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів буде готовий лише за 10 хвилин. Однак, можна також запекти овочі в духовці, у такому разі закуска буде м'якшою на смак і не матиме димного аромату.
Спочатку для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб з баклажанів запікайте баклажани в духовці при температурі 200 ° C протягом 20-35 хвилин або на відкритому вогні. Якщо вибрано варіант з вогнем, зробіть надрізи на баклажанах і готуйте, перевертаючи, поки шкірка не зморщиться й овочі не стануть м'якими.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Остудіть запечені баклажани та видаліть шкурку для закуски за рецептом єврейської намазки на хліб із баклажанів.
Розкришіть м'якоть вилкою і додайте дрібно нарізану цибулю, сіль, перець і лимонний сік. Якщо ви маєте блендер, можна збити всі інгредієнти разом. Додайте майонез та олію для приправи, добре перемішайте.
З цією простою та цікавою закускою за рецептом єврейської намазки на хліб з баклажанів ви зможете насолодитися пікантними та кремовими смаковими нотками смаженого баклажану. Смачного!
Читайте також:
"Дамський спокусник": рецепт швидкого йогуртового кексу з вишнею та цедрою лимона
Перед цим вам не встояти: закуска з міні-перців із сирною начинкою та сосисками