Страва з кабачків безліч, але цю запіканку ви захочете приготувати ще не раз. Проста у приготуванні запіканка з кабачків із плавленим сиром неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком.

Продукти (на 5 порцій) Кабачки - 500 г Сир плавлений вершковий - 180 г Яйця – 3 шт. Цибуля ріпчаста - 100 г Олія - ​​2 ст. ложки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком * Для змащування та посипання форми: Олія вершкове - 10 г Борошно - 1 ч. ложка

Кабачок нарізаємо кружальцями або півкружочками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.

У миску кладемо цибулю та кабачки, солимо і перчимо за смаком. Додаємо олію і перемішуємо.

Сир нарізаємо скибочками.

Скибочки сиру кладемо до овочів і перемішуємо.

Включаємо духовку та розігріваємо до 180 градусів.

Популярні новини зараз

"Я що, багато прошу?": Анна Трінчер шокувала фанів зізнанням про свої три головні мрії

Заберуть гроші? Ощадбанк зробив термінову заяву для клієнтів: хто має бігти у відділення до жовтня

Таємний ритуал у Карпатах: хто став хрещеними батьками сина Святослава Вакарчука

Маршрутки без готівки»: у Києві хочуть запустити оплату карткою, але є важливе "але", яке все псує

Показати ще

Вміст миски перекладаємо в каструлю і постійно перемішуючи, прогріваємо, поки сир майже не розплавиться.

Яйця розбиваємо в миску і збовтуємо.

Вливаємо яйця в каструлю з кабачками. Перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом та посипаємо борошном.

Вміст каструлі викладаємо у форму.

Готуємо кабачки з сиром та яйцями в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Готовий запіканці з кабачків даємо трохи охолонути.

Подаємо запіканку з кабачків до столу у гарячому вигляді.

Читайте також:

У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром

Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками

Згадаймо смак дитинства: рецепт ніжної картопляної запіканки з фаршем

Страва для справжніх чоловіків: рецепт запіканки "Лінива дружина" з макаронами та сиром