Страва з кабачків безліч, але цю запіканку ви захочете приготувати ще не раз. Проста у приготуванні запіканка з кабачків із плавленим сиром неодмінно порадує вас своїм ніжним смаком.

Продукти (на 5 порцій) Кабачки - 500 г Сир плавлений вершковий - 180 г Яйця – 3 шт. Цибуля ріпчаста - 100 г Олія - ​​2 ст. ложки Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком * Для змащування та посипання форми: Олія вершкове - 10 г Борошно - 1 ч. ложка

Кабачок нарізаємо кружальцями або півкружочками.

Цибулю очищаємо і нарізаємо півкільцями.

У миску кладемо цибулю та кабачки, солимо і перчимо за смаком. Додаємо олію і перемішуємо.

Сир нарізаємо скибочками.

Скибочки сиру кладемо до овочів і перемішуємо.

Включаємо духовку та розігріваємо до 180 градусів.

Популярні новини зараз

Доплата до пенсії "на каву": хто з українців може розраховувати у 2025 році на 150 гривень

Секрет розкішного волосся - не в салоні і не в банці за тисячу гривень, але компліменти будете чути від усіх

Ведучий "Говорить вся країна" Олексій Суханов невиліковно хворий: "Все, кранти"

Віщі сни на Великдень: в який день вони здійснюються і як їх тлумачити

Показати ще

Вміст миски перекладаємо в каструлю і постійно перемішуючи, прогріваємо, поки сир майже не розплавиться.

Яйця розбиваємо в миску і збовтуємо.

Вливаємо яйця в каструлю з кабачками. Перемішуємо.

Форму для запікання змащуємо вершковим маслом та посипаємо борошном.

Вміст каструлі викладаємо у форму.

Готуємо кабачки з сиром та яйцями в духовці при 180 градусах 30 хвилин.

Готовий запіканці з кабачків даємо трохи охолонути.

Подаємо запіканку з кабачків до столу у гарячому вигляді.

Читайте також:

У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром

Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками

Згадаймо смак дитинства: рецепт ніжної картопляної запіканки з фаршем

Страва для справжніх чоловіків: рецепт запіканки "Лінива дружина" з макаронами та сиром