складові

Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г

Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.

Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.

Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.

Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.

Читайте також:

Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна

Популярні новини зараз

Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться

Прощавай, дешеве яблуко: чому у 2025-му українці платитимуть "золотом" за фрукт із саду бабусі

Маша Єфросиніна розізлилась через дописи про Усика в Інстраграм: "Пр**бати бій - це гірше..."

Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада

Показати ще

Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком