складові
Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г
Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.
Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.
Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.
Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.
Читайте також:
Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Пенсія в 60 - не для всіх: що зміниться вже з 2026 року та кого це торкнеться
Прощавай, дешеве яблуко: чому у 2025-му українці платитимуть "золотом" за фрукт із саду бабусі
Маша Єфросиніна розізлилась через дописи про Усика в Інстраграм: "Пр**бати бій - це гірше..."
Навіть мізерні пенсії стануть розкішшю в Україні: що готує влада
Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком