складові

Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г

Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.

Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.

Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.

Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.

Читайте також:

Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна

Популярні новини зараз

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком