складові
Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г
Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.
Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.
Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.
Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.
Читайте також:
Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Сергій Жадан в Польші вирішив віддати свою Медаль Свободи: "Велика честь отримати"
"До кінця року все...": переможниця "Битви екстрасенсів" шокувала передбаченням про війну в Україні
Рецепт, від якого пахне затишком: вершково-грибний пиріг з картоплею, який хочеться їсти прямо з запалу-спеку
Як пережити менструальний біль, коли аптека закрита, світла немає, а гарячої води – нуль
Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком
