складові

Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г

Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.

Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.

Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.

Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.

Читайте також:

Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна

Популярні новини зараз

Гороскоп на завтра, 19 квітня: Сонце у новій фазі принесе багатство – як залучити гроші

На Хмельниччині нетвереза жінка забула немовля у знайомого:трбох дітей вже вилучали до цього

Свинина з приправою з цін: де дешевша грудинка, а де подорожчав шашлик, огляд усіх супермаркетів

Ніколи не стрижіть нігті у ці дні: на що вказують прикмети

Показати ще

Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком