складові

Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г

Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.

Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.

Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.

Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.

Читайте також:

Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна

Популярні новини зараз

Виробники авто вас обманюють: 7 прихованих опцій, які можна активувати самостійно

Пишні коржі із зеленою цибулею: рецепт, коли звичайний сніданок перетворюється на свято

Заберуть гроші? Ощадбанк зробив термінову заяву для клієнтів: хто має бігти у відділення до жовтня

Маршрутки без готівки»: у Києві хочуть запустити оплату карткою, але є важливе "але", яке все псує

Показати ще

Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком