складові
Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г
Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.
Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.
Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.
Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.
Читайте також:
Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Грошова допомога на лікування до 30 тисяч гривень: хто з українців може отримати і як оформити
До старого рецепту з яйцями більше не повернетеся: 2 нових рецепти крабового салату, які підкорюють Україну
СолоХа розкритикувала Тіну Кароль після Євробачення: "Хочеться правди й щоб без кумівства"
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком