складові

Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г

Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.

Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.

Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.

Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.

Читайте також:

Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна

Популярні новини зараз

Грошова допомога на лікування до 30 тисяч гривень: хто з українців може отримати і як оформити

До старого рецепту з яйцями більше не повернетеся: 2 нових рецепти крабового салату, які підкорюють Україну

СолоХа розкритикувала Тіну Кароль після Євробачення: "Хочеться правди й щоб без кумівства"

Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть

Показати ще

Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком