складові
Сливи 500 г
Виноград 600 г
Вода 2 л
Цукор 200-250 г
Зробіть на сливах по кілька проколів зубочисткою. Покладіть виноград та сливи в чисту трилітрову банку.
Залийте окропом, накрийте стерилізованою кришкою і залиште на півгодини.
Потім злийте рідину в каструлю, закип'ятіть. Всипте цукор і проваріть кілька хвилин, щоб він розчинився.
Влийте сироп у банку і закатайте її. Переверніть, укутайте і залиште остигати. Зберігайте компот у прохолодному місці.
Читайте також:
Захочеться вистачати по кілька штук: рецепт дерунів з молодих баклажанів та борошна
Популярні новини зараз
Показати ще
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Ну хоча б тут ціни радують: у супермаркетах подешевшав цукор, але борошно взяло курс на здорожчання
Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі
Задоволення гарантовано: рецепт медових помідорів на зиму, які робляться без оцту
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком