Рис із фаршем та овочами за смаком нагадує плов - виходить соковита, смачна і дуже ситна страва. Овочі можна додавати по сезону різні.

Продукти (на 3 порції) Рис – 170 г Фарш яловичий - 350 г Кабачок молодий - 280 г Перець болгарський червоний – 150 г Цибуля ріпчаста - 150 г Часник (невеликий) - 7 г (2 зубчики) Томатна паста - 60 г (2,5 ст. ложки) Олія - ​​30-45 мл (2-3 ст. ложки) Сіль - 1 ч. ложка (за смаком) Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки Трави італійські сушені - 1 ч. ложка

У глибокій сковороді розігріти олію.
М'ясний фарш обсмажити на середньому вогні, помішуючи і розбиваючи грудочки, до освітлення, 5-7 хвилин.

Цибулю очистити, у кабачка відрізати хвостики. Кабачок та цибулю нарізати дрібними кубиками.

Солодкий перець очистити від насіння та плодоніжки, нарізати дрібними кубиками.

Цибулю додати до фаршу. Обсмажити 2-3 хвилини.

Солодкий перець і кабачок відправити до сковороди. Перемішати, обсмажити 3-5 хвилин.

Часник очистити, пропустити через прес.

Популярні новини зараз

Григорій Решетнік розповів, коли вийде на сцену з Винником і Потапом: "Вони так заплутались"

Як українці платять зайве за світло і як це змінити: економія до 50% можлива

"Маємо за щось виправдовуватися?": Юлія Саніна з The Hardkiss розповіла про виїзд чоловіка закордон

Українців зобов'яжуть повернути гроші за субсидії на комуналку: хто залишиться без копійки вже скоро

Показати ще

Томатну пасту, часник, сіль, перець, італійські трави додати до м'яса та овочів.
Добре перемішати, готувати 2-3 хвилини.

Рис промити та всипати до решти інгредієнтів.

Влити 400мл води. Перемішати. Довести до кипіння.

Потім готувати під кришкою на повільному вогні 20-25 хвилин, до готовності рису та вбирання води.