Для тесту: Борошно - 1,5 склянки Вода – 0,5 склянки Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка Соль - 0,5 ч. ложки * Для начинки: Фарш м'ясний - 300 г Капуста пекінська - 7 листя Цибуля ріпчаста - 1 шт. Чеснок - 1 зубчик Соус соєвий – 2 ст. ложки Горілка – 1 ч. ложка Олія - ​​1 ст. ложка Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка цукор - 1 ч. ложка Імбир мелений - 1 ч. ложка Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Цибулю та часник дрібно наріжемо.
У м'ясний фарш додамо цибулю, часник, цукор, мелений перець, імбир.

Наллємо горілку.

Додамо соєвий соус.

Додамо олію.

Засипаємо крохмаль.

На завершення викладемо дрібно нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішаємо.

В іншій глибокій мисці з'єднаємо борошно, сіль, воду та кукурудзяний крохмаль. Інтенсивно все перемішаємо.

Популярні новини зараз

Народилася красивою, але... Раміна Есхакзай розповіла, чи робила щось зі своїм обличчям

Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Показати ще

Отримане тісто тонко розкотимо і видавимо склянкою кружальця.

На кожен кружок викладемо начинку.

Добре скріпимо краї тіста. Я скріпила краї звичайним способом, але японські пельмені відрізняються способом ліплення: з одного боку кухоль тіста по краю потрібно зробити складки, а інший бік повинен залишитися рівним, а потім краї тіста скріплюються. Кожну складочку притискають, щоби пельмені не розклеювалися.

Викладемо пельмені швом догори на розігріту сковороду з олією і обсмажимо їх протягом 2 хвилин до рум'яності з нижньої сторони.

Потім акуратно додамо в сковороду окріп, накриємо кришкою і згасимо пельмені на сковороді 15 хвилин.

Читайте також:

Справжня чоловіча страва, яку полюблять усі: рецепт запіканки з пельменів із сиром та цибулею

На тарілку міститься лише три штуки: рецепт великих пельменів по-єврейськи

Корисно, соковито та апетитно: рецепт пельменів з кабачками, які допомагають схуднути

Насолода вам забезпечена: рецепт незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем