Цибулю та часник дрібно наріжемо.
У м'ясний фарш додамо цибулю, часник, цукор, мелений перець, імбир.
Наллємо горілку.
Додамо соєвий соус.
Додамо олію.
На завершення викладемо дрібно нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішаємо.
В іншій глибокій мисці з'єднаємо борошно, сіль, воду та кукурудзяний крохмаль. Інтенсивно все перемішаємо.
Секрет досвідчених городників: які овочі потрібно полити кропив'яним настоєм і що це дасть
"Росію повністю затопить": відома провісниця розповіла, коли в Україні настане світ
Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну
Отримане тісто тонко розкотимо і видавимо склянкою кружальця.
На кожен кружок викладемо начинку.
Викладемо пельмені швом догори на розігріту сковороду з олією і обсмажимо їх протягом 2 хвилин до рум'яності з нижньої сторони.
Потім акуратно додамо в сковороду окріп, накриємо кришкою і згасимо пельмені на сковороді 15 хвилин.
Читайте також:
Справжня чоловіча страва, яку полюблять усі: рецепт запіканки з пельменів із сиром та цибулею
На тарілку міститься лише три штуки: рецепт великих пельменів по-єврейськи
Корисно, соковито та апетитно: рецепт пельменів з кабачками, які допомагають схуднути
Насолода вам забезпечена: рецепт незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем