Продукти (на 3 порції):

  • Яйця – 3 шт.
  • Крабові палички – 3 шт.
  • Сир твердий – 100 г
  • Майонез - 2 ст. ложки
  • Кріп свіжий - 4-5 гілочок (10 г)
  • Сіль за смаком
  • Олія (для смаження) - 1 ст. ложка

Крабові палички повністю розморозьте на нижній полиці холодильника.

Одне з яєць розбийте в миску, посоліть і збовтайте вилкою до однорідності.

Сковороду змастіть олією і розігрійте на середньому вогні. Вилийте яєчну масу, розрівняйте, нахиляючи сковороду убік. Підсмажте млинець, що вийшов, приблизно по 1-2 хвилини з кожного боку. Таким же чином з яєць, що залишилися, випікайте ще 2 млинці.

Крабові палички очистіть від заводської оболонки.
Одну паличку акуратно, намагаючись не порвати, розгорніть і викладіть зверху на один з млинців.
Точно так само вчиніть з 2 яєчними млинцями, що залишилися, і крабовими паличками.

Сир натріть на середній тертці та розділіть на 3 рівні частини. Розподіліть сир на кожен млинець зверху крабової палички.

Полийте сир зверху майонезом. Це дуже зручно зробити з кондитерського корнетика чи за допомогою звичайного пакета.

Кріп промийте, обсушіть, дрібно наріжте та розділіть на 3 частини. Посипте кропом начинку кожного млинця.

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг

Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

Поверніть кожен млинець із начинкою в щільний рулетик.

Розріжте кожен рулетик поперек на 3-4 частини.
Викладіть яєчні млинці з крабовими паличками та сиром на блюдо сервіровки і подавайте до столу.

Читайте також:

І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою