У вас є шматочки свіжого курячого м'яса і хочеться приготувати щось смачне та апетитне? Ми знаємо рецепт соковитої курки по-японськи, який дозволить вам створити неповторну страву.
Детальніше про те, як приготувати страву за рецептом соковитої курки по-японськи читайте в нашому матеріалі.
Для приготування страви за рецептом соковитої курки по-японськи нам знадобиться:
курка (краще філе, але можна взяти і стегенця або крильця) 500 років куряче яйце 1 шт крохмаль, борошно – по 2 ст.л. горілка (в ідеалі саке) 20 гр соєвий соус 2 ст.л. часник 2 зубчики сіль за смаком олія для смаженняСпосіб приготування соковитої курки по-японськи:
Куряче м'ясо для соковитої курки по-японськи нарізаємо на невеликі шматочки приблизно 7 см.
Приготуємо соусну суміш для соковитої курки по-японськи в мисці, де розбиваємо яйце і додаємо крохмаль, борошно, соєвий соус, горілку і трохи солі.
Мобілізація посилена: велике місто України "огорнуть" ТЦК та гори повісток
Урожай буде найбільшим серед сусідів: які 3 дерева потрібно висадити у листопаді і як правильно це зробити
Автомобілістів попередили: тепер хочуть позбавляти прав
Тіна Кароль не змогла обійтися без Світлани Лободи на концерті: "Хто така?.. Краще співатиму"
Суміш, що вийшла для соковитої курки по-японськи, повинна бути щось середнє між кляром і маринадом. Шматки курки поміщаємо в цю суміш для соковитої курки по-японськи і залишаємо на приблизно сорок хвилин для просочування.
Потім, розігріваємо сковороду з олією і смажимо наші шматочки курки з обох боків. Важливо пам'ятати, що вогонь повинен бути середнім, щоб курка для соковитої курки по-японськи не стала жирною при слабкому вогні або не залишилася сирою всередині при сильному вогні.
Кожну сторону смажимо близько 7 хвилин, поки м'ясо не набуде красивого коричнево-золотистого кольору для соковитої курки по-японськи.
Можна подавати цю соковиту курку по-японськи з рисом або з будь-яким іншим гарніром, у тому числі з картопляним пюре.
Читайте також:
Ніжніше ви не куштували: рецепт фаршированих баклажанів з сиром та сиром
Ідеально і під картоплю, і під макарони: рецепт заготівлі з гарбуза та болгарського перцю на зиму