Намазка - зерниста або однорідна маса, яку можна намазати на скибочки хліба, тости, грінки. Найчастіше її готують з м'яса, курки, тушкованих або запечених овочів, але, в принципі, зробити її можливо з різних продуктів. Смачною та ситною виходить бутербродна намазка з оселедця.
Отже, щоб приготувати намазку з оселедця з гірчицею і молоком, необхідні такі продукти:
- 200 г вершкового масла|мастила|;
- 60 г філе солоного оселедця;
- гірчиця до смаку;
- трохи молока.
важливо!
- Для оселедцевої олії краще використовувати бочковий оселедець, вона ароматніша, жирніша філе.
- Часто господині вимочують філе обробленого бочкового оселедця в молоці, для надання їй ніжнішого і менш солоного смаку.
Заздалегідь вимочіть оселедець у молоці, залиште години на 2.
Протріть оселедця серветкою і перемеліть у блендері.
Додайте гірчицю та розм'якшене вершкове масло. Все разом збийте у блендері до отримання однорідної маси.
Олія готова. Тепер можна забрати його в холодильник.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Популярні новини зараз
Показати ще
Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Гідна страва для новорічного столу: рецепт салату "Сніжок" з куркою та кукурудзою, щоб хоч десь був сніг
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць