Морква – 1 кг

Помідори – 1,5 кг

Сахар - 5 ст.л.

Соль - 1 ст.л.

Оцет 9% - 1 ст.л.

Соняшникова олія - ​​100 мл

Популярні новини зараз

Польща зібралася перекрити кордон із Україною

Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули

У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки

Олексій "Позитив" Завгородній вперше зізнався, як освідчився Сахневич: обидвоє були в шлюбі

Показати ще

Часник - 2 зубки

Моркву очистимо від шкірки, розріжемо на невеликі шматочки, помідори розріжемо на четвертинки. Пропустимо моркву та помідори через м'ясорубку або просто проб'ємо в блендері до однорідного стану.

Перекладемо отриману масу в казанок або каструлю.

Додамо до маси сіль та цукор.

Вольем рослинне масло. Ставимо каструлю на повільний вогонь і готуємо салат 90 хвилин, помішуючи, поки морква стане зовсім м'якою.

Потім вливаємо оцет і додаємо часник, я часник цього разу не додавала, робила салат для дитини. Варимо салат ще 10 хвилин.

Готовий салат гарячим розподіляємо по стерилізованим банкам. Я стерилізую банки так: мою їх ретельно з содою і потім прожарюю в духовці при 160 градусах З 10 хвилин.

Закриваємо банки щільно кришками або закочуємо їх. Перевертаємо банки з салатом догори дном, загортаємо чимось теплим і залишаємо там до повного остигання. Потім переносимо банки із салатом з моркви «Помаранчеве диво» на зиму до приміщення для зберігання.

Читайте також:

Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

"Осіння насолода": рецепт найніжнішого м'яса, запеченого з гарбузом у духовці

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись