Щоб приготувати смачний домашній салат з пекінської капусти з крабовими паличками, потрібні такі продукти:
- консервована солодка кукурудза - 1 баночка,
- огірки свіжі – 2 – 3 шт.,
- крабові палички - 120 гр.
- пекінська капуста – 150 -200 гр.,
- майонез - 120 гр.,
- яйця – 4 шт.
У невеликій мисці збиваємо вилкою яйця, руйнуючи таким чином структуру білка. За бажанням у яйця можна додати щіпку спецій для овочів. А щоб вони вийшли ще смачніше і ложечку майонезу.
Далі беремо невелику сковороду, збризкуємо буквально трохи раст. олією і виливаємо яєчну суміш. Відправляємо сковороду на середній вогонь і при постійному помішуванні готуємо яєчню. Як приготуються яйця, знімаємо сковороду з вогню. На це йде буквально 2 хвилини.
Пекінську капусту миємо під проточною водою, зайву воду струшуємо, після цього капусту нарізаємо соломкою.
Огірки нарізаємо брусочками - так салат виглядає апетитніше.
Крабові палички потрібно заздалегідь розморозити у холодильнику і потім нарізати кубиками.
19-річна донька Ольги Фреймут Злата вивалила груди серед Лос-Анджелесу, мама одразу відреагувала
Урожай перцю втричі більший: секретне добриво, яке творить дива із розсадою
"Нафтогаз" попередив українців про витік газу: перевірте, щоб не стати черговою жертвою
3 фатальні помилки, які вбивають кабачки ще до цвітіння - і як виростити врожай, що стане вашою гордістю
Збираємо всі продукти у великій скляній мисці та заправляємо все домашнім майонезом. Буде не зайвим додати ще свіжу зелень, наприклад, свіжий зелений кріп і по можливості зелену цибулю.
Читайте також:
Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі
Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом
"Осіння насолода": рецепт найніжнішого м'яса, запеченого з гарбузом у духовці
Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись