Для приготування грінок "Холостяк" потрібно взяти такі продукти:
- яйця курячі – 1 штука;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- четвертий сир - 1 столова ложка;
- батон - 3 скибочки;
- Вершкове масло – 30 г
- Сіль за смаком
Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати.
Яйце посолити до смаку і збити вилкою.
З'єднати цибулю та яйце. Суміш вимішати до однорідності.
Батон нарізати скибочками, змастити з двох сторін вершковим маслом і викласти на деко.
Укласти цибульно-яєчну суміш на скибочки батона, а верху
виробу посипати тертим сиром.
Кінець цибульної мухи: агроном на пенсії розкриває секретну зброю проти підступного шкідника
Свинина під сирно-грибною шапочкою: соковита вечеря, яка збере всіх за столом
Леся Нікітюк зізналась, що відмовляють ноги: "Напердів мені на 5 тисяч"
Мобілізація українців за кордоном: ТЦК готують "привіт" тим, хто виїхав
Запекти грінки «Холостяк» у духовці до золотистого кольору.
Подати грінки гарячими до чаю чи кави, посипавши подрібненою зеленню.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць