Для приготування грінок "Холостяк" потрібно взяти такі продукти:

  • яйця курячі – 1 штука;
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;
  • четвертий сир - 1 столова ложка;
  • батон - 3 скибочки;
  • Вершкове масло – 30 г
  • Сіль за смаком


Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати.

Яйце посолити до смаку і збити вилкою.

З'єднати цибулю та яйце. Суміш вимішати до однорідності.

Батон нарізати скибочками, змастити з двох сторін вершковим маслом і викласти на деко.

Укласти цибульно-яєчну суміш на скибочки батона, а верху
виробу посипати тертим сиром.

Популярні новини зараз

Гороскоп на завтра, 4 вересня: фатальний день, який змінить життя знаків Зодіаку

Кінець ери механіки: чому ручна коробка передач зникає з наших доріг

Марія Єфросиніна вперше за 22 роки забула про річницю і показала чоловіка з фронту

Анатолій Анатоліч показав свій "банан": дуже пишається – вже 21

Показати ще

Запекти грінки «Холостяк» у духовці до золотистого кольору.

Подати грінки гарячими до чаю чи кави, посипавши подрібненою зеленню.

Читайте також:

Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів

Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця

Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка

Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць