Для приготування грінок "Холостяк" потрібно взяти такі продукти:
- яйця курячі – 1 штука;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- четвертий сир - 1 столова ложка;
- батон - 3 скибочки;
- Вершкове масло – 30 г
- Сіль за смаком
Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати.
Яйце посолити до смаку і збити вилкою.
З'єднати цибулю та яйце. Суміш вимішати до однорідності.
Батон нарізати скибочками, змастити з двох сторін вершковим маслом і викласти на деко.
Укласти цибульно-яєчну суміш на скибочки батона, а верху
виробу посипати тертим сиром.
Тепер буде легше: графіки відключення світла 23 листопада – Укренерго потішило українців
Лимон для схуднення не вранці, а перед сном: як правильно вживати, щоб кілограми танули
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить
Запекти грінки «Холостяк» у духовці до золотистого кольору.
Подати грінки гарячими до чаю чи кави, посипавши подрібненою зеленню.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць