Для приготування грінок "Холостяк" потрібно взяти такі продукти:
- яйця курячі – 1 штука;
- цибуля ріпчаста - 1 шт.;
- четвертий сир - 1 столова ложка;
- батон - 3 скибочки;
- Вершкове масло – 30 г
- Сіль за смаком
Цибулину очистити і дуже дрібно нарізати.
Яйце посолити до смаку і збити вилкою.
З'єднати цибулю та яйце. Суміш вимішати до однорідності.
Батон нарізати скибочками, змастити з двох сторін вершковим маслом і викласти на деко.
Укласти цибульно-яєчну суміш на скибочки батона, а верху
виробу посипати тертим сиром.
Зрив опалювального сезону: аварійні відключення світла та великі проблеми з газом
ПриватБанк прикриє халяву: популярна послуга стане платною, всіх торкнеться вже з 2026 року
Кріп душить ваш город: єдиний овоч, здатний врятувати землю після нього
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
Запекти грінки «Холостяк» у духовці до золотистого кольору.
Подати грінки гарячими до чаю чи кави, посипавши подрібненою зеленню.
Читайте також:
Тетя Сара, розкрий секрет: рецепт єврейської намазки на хліб із баклажанів
Такі бутерброди розлетяться за хвилину: рецепт намазки на хліб із авокадо та яйця
Схожа на дорогий паштет: рецепт намазки на хліб із консервованого горошку від Євгена Клопотенка
Це просто чудово: рецепт намазки на хліб з крабових паличок, сиру та яєць