Ця страва ще один доказ того, що найпростіший рецепт може виявитися найсмачнішим. Такі грінки завжди можуть прийти на допомогу, коли потрібно терміново перекусити або приготувати що-небудь на сніданок. Вони готуються дуже просто, а до смаку нагадують піцу або пиріжок.
Продукти (на 2 порції) Хліб - 100 гр Кілька консервована у томатному соусі - 1 банка (240 г) Огірок солоний - 80-120 г Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія (для смаження) - 1-2 ст. ложки * Для подачі (за бажанням): Цибуля зелена - 1-2 стеблаДля приготування грінок можна використовувати як білий, і чорний хліб.
Наріжте дрібними кубиками солоний огірок і додайте в миску. Добре все перемішайте. Спробуйте суміш і при необхідності приправте до смаку, додавши трохи солі або меленого чорного перцю.
Наріжте хліб скибочками завтовшки приблизно 1 див.
Потім переверніть хліб та обсмажте ще 2-3 хвилини з іншого боку.
Перекладіть обсмажений хліб на тарілку та рівномірно розподіліть підготовлену пасту з консервованої кільки по грінку.
Втеча після повістки - це вже тюрма: як за 5 хвилин стати військовим і злочинцем одночасно
Зірки не зійшлися: яким знакам Зодіаку не судилося бути разом і чому
Надія Матвєєва й тема, про яку вона не скаже ані слова: що приховує зірка СТБ
"Вона змінила мою долю": Іво Бобул розповів, як Софія Ротару на пару з Кобзоном втрутилась в його життя
Дрібно наріжте зелену цибулю і присипте кожну грінку.
Читайте також:
Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками
Неможливо відірватися: як приготувати часникові грінки з томатом та ніжним салом