Ця страва ще один доказ того, що найпростіший рецепт може виявитися найсмачнішим. Такі грінки завжди можуть прийти на допомогу, коли потрібно терміново перекусити або приготувати що-небудь на сніданок. Вони готуються дуже просто, а до смаку нагадують піцу або пиріжок.

Продукти (на 2 порції) Хліб - 100 гр Кілька консервована у томатному соусі - 1 банка (240 г) Огірок солоний - 80-120 г Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Олія (для смаження) - 1-2 ст. ложки * Для подачі (за бажанням): Цибуля зелена - 1-2 стебла

Для приготування грінок можна використовувати як білий, і чорний хліб.

Приготування почнемо з банки кільки у томаті. Вийміть тушки консервованої кільки з|із| банки, помістіть в миску і розімніть за допомогою вилки до стану однорідної пасти.

Наріжте дрібними кубиками солоний огірок і додайте в миску. Добре все перемішайте. Спробуйте суміш і при необхідності приправте до смаку, додавши трохи солі або меленого чорного перцю.

Наріжте хліб скибочками завтовшки приблизно 1 див.

Розігрійте сковороду на середньому вогні та змастіть олією. Викладіть скибочки хліба на сковороду і обсмажте 2-3 хвилини до рум'яності з одного боку.

Потім переверніть хліб та обсмажте ще 2-3 хвилини з іншого боку.

Перекладіть обсмажений хліб на тарілку та рівномірно розподіліть підготовлену пасту з консервованої кільки по грінку.

Популярні новини зараз

Штраф скасують: ТОП-5 ситуацій, коли водії не винні, навіть якщо порушили ПДР

Маршрутки без готівки»: у Києві хочуть запустити оплату карткою, але є важливе "але", яке все псує

З 1 жовтня банки "розкриють усі таємниці": українців із картами попередили, що зміниться

"Terra incognita": Ксенія Мішина шокувала фанів новою професією, на яку ніхто не очікував

Показати ще

Дрібно наріжте зелену цибулю і присипте кожну грінку.

Читайте також:

Чоловіки з'їдають по дві тарілки: рецепт цибульного супу з сиром та грінками

Неможливо відірватися: як приготувати часникові грінки з томатом та ніжним салом

Ідеально для сніданку: як приготувати грінки на сковороді.