Перець болгарський - 425 г Філе куряче - 300 г Помідори - 100 г Сир твердий - 70 г Вершки 15% — 70 г Борошно - 25 г Олія - ​​20 мл Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Вода - 70 мл

Важливо:

  • сметана підійде будь-якої жирності;
  • сир вибирайте на свій смак, головне, щоб він добре плавився.
Куряче філе промийте і наріжте невеликими шматочками.

Розігрійте в сковороді олію та обсмажте філе на великому вогні, помішуючи, 5-6 хвилин.

Присипте куряче м'ясо борошном, до смаку підсоліть і поперчіть. Перемішайте.

Додайте|добавляйте| сметану і влийте воду. Перемішайте.

Гасіть приблизно 2-3 хвилини, щоб соус загуснув.

Популярні новини зараз

ТЦК забирають телефони у мобілізованих: свавілля чи законна безпека?

Пенсія відсувається: з 2026 українцям доведеться працювати довше - кому і скільки чекати

"Я її кілька разів": Кирила Буданова зловили в незвичному місці і він розповів про вечірні ритуали з дружиною

"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки

Показати ще
Перець промийте та обсушіть. Розріжте на дві половини. Якщо перець великий можна розрізати на чотири частини.

Нафаршуйте перці курячим м'ясом у сметанному соусі.
Форму для запікання застелите пергаментом або фольгою і викладіть фаршировані перці.

Посипте перці натертим твердим сиром.

Наріжте помідор маленькими часточками. Викладіть по кілька часточок на кожну половинку перцю.

Надішліть в заздалегідь розігріту духовку на 25-35 хвилин. При запіканні орієнтуйтесь на духовку. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.

Читайте також:

Робляться дуже просто, а розлітаються дуже швидко: рецепт сосисок, фаршированих сиром і загорнутих у лаваш

Приготуйте просту вечерю по-незвичайному: рецепт фаршированої картоплі з ковбасою та сиром

Справжній осінній хіт: рецепт помідорів, фаршированих яйцями та шинкою

"Король осіннього столу": рецепт тушкованих баклажанів, фаршированих м'ясним фаршем