Важливо:
- сметана підійде будь-якої жирності;
- сир вибирайте на свій смак, головне, щоб він добре плавився.
Розігрійте в сковороді олію та обсмажте філе на великому вогні, помішуючи, 5-6 хвилин.
Присипте куряче м'ясо борошном, до смаку підсоліть і поперчіть. Перемішайте.
Додайте|добавляйте| сметану і влийте воду. Перемішайте.
Гасіть приблизно 2-3 хвилини, щоб соус загуснув.
ТЦК забирають телефони у мобілізованих: свавілля чи законна безпека?
Пенсія відсувається: з 2026 українцям доведеться працювати довше - кому і скільки чекати
"Я її кілька разів": Кирила Буданова зловили в незвичному місці і він розповів про вечірні ритуали з дружиною
"Бабине літо" повертається: Україну накриє хвиля тепла до +22°, ось коли ховати куртки
Нафаршуйте перці курячим м'ясом у сметанному соусі.
Форму для запікання застелите пергаментом або фольгою і викладіть фаршировані перці.
Посипте перці натертим твердим сиром.
Наріжте помідор маленькими часточками. Викладіть по кілька часточок на кожну половинку перцю.
Надішліть в заздалегідь розігріту духовку на 25-35 хвилин. При запіканні орієнтуйтесь на духовку. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.
Читайте також:
Приготуйте просту вечерю по-незвичайному: рецепт фаршированої картоплі з ковбасою та сиром
Справжній осінній хіт: рецепт помідорів, фаршированих яйцями та шинкою
"Король осіннього столу": рецепт тушкованих баклажанів, фаршированих м'ясним фаршем
