Перець болгарський - 425 г Філе куряче - 300 г Помідори - 100 г Сир твердий - 70 г Вершки 15% — 70 г Борошно - 25 г Олія - ​​20 мл Сіль за смаком Перець чорний мелений - за смаком Вода - 70 мл

Важливо:

  • сметана підійде будь-якої жирності;
  • сир вибирайте на свій смак, головне, щоб він добре плавився.
Куряче філе промийте і наріжте невеликими шматочками.

Розігрійте в сковороді олію та обсмажте філе на великому вогні, помішуючи, 5-6 хвилин.

Присипте куряче м'ясо борошном, до смаку підсоліть і поперчіть. Перемішайте.

Додайте|добавляйте| сметану і влийте воду. Перемішайте.

Гасіть приблизно 2-3 хвилини, щоб соус загуснув.

Популярні новини зараз

Вам не вистачить відер для врожаю: що потрібно зробити наприкінці весни, щоб смородина вродила як ніколи

Вже тоді крали: з якоїсь американської машини повністю скопіювали "Волгу". Фото

Похорон Михалкова: лікарі вже не можуть врятувати улюбленця Путіна. Рідні шукають найкрасивішу труну

Показати ще
Перець промийте та обсушіть. Розріжте на дві половини. Якщо перець великий можна розрізати на чотири частини.

Нафаршуйте перці курячим м'ясом у сметанному соусі.
Форму для запікання застелите пергаментом або фольгою і викладіть фаршировані перці.

Посипте перці натертим твердим сиром.

Наріжте помідор маленькими часточками. Викладіть по кілька часточок на кожну половинку перцю.

Надішліть в заздалегідь розігріту духовку на 25-35 хвилин. При запіканні орієнтуйтесь на духовку. Сир повинен розплавитися і трохи підрум'янитися.

Читайте також:

Робляться дуже просто, а розлітаються дуже швидко: рецепт сосисок, фаршированих сиром і загорнутих у лаваш

Приготуйте просту вечерю по-незвичайному: рецепт фаршированої картоплі з ковбасою та сиром

Справжній осінній хіт: рецепт помідорів, фаршированих яйцями та шинкою

"Король осіннього столу": рецепт тушкованих баклажанів, фаршированих м'ясним фаршем