важливо!
- Для цього рецепту можна взяти короткі багети чи розрізати довгі булки на 2 половинки.
Обсмажте нарізану кубиками цибулю і моркву, подрібнену на тертці, на розігрітій олії.
Після того, як морква стане м'якою, додайте нарізану дрібним кубиком курку (у мене половинка філе та 1 стегенце) і обсмажуйте разом 5-7 хвилин.
В кінці додайте сіль, перець і відставте убік, нехай трохи охолоне.
Потім подрібніть курку з овочами блендером до пюреподібної маси та змішайте з натертим на дрібну тертку сиром.
Наповніть м'ясною начинкою човники.
Феєрверк з космосу: вибух чорної діри люди зможуть побачити з Землі вже найближчим часом
Маршрутки без готівки»: у Києві хочуть запустити оплату карткою, але є важливе "але", яке все псує
З 1 жовтня банки "розкриють усі таємниці": українців із картами попередили, що зміниться
В Україні з 1 жовтня соцдопомогу отримають навіть ті пенсіонери, хто ніколи не працював: кому пощастить
Змішайте кефір з курячим яйцем, посоліть до смаку.
Залийте отриманою заливкою нутрощі човників.
Викладіть бутерброди на жароміцний лист, розбийте в серединку перепелине яєчко. Якщо булки великі – можна вбивати куряче яйце невеликого розміру.
Читайте також:
Будете хапати один за одним: рецепт закусочних бутербродів з оселедцем та буряком
Такі бутерброди ви захочете їсти щодня: рецепт намазки на хліб із баклажанів, яєць та сиру
Постійно здається, що зробили їх мало: рецепт гарячих бутербродів з грибами та бринзою