важливо!
- Для цього рецепту можна взяти короткі багети чи розрізати довгі булки на 2 половинки.
Обсмажте нарізану кубиками цибулю і моркву, подрібнену на тертці, на розігрітій олії.
Після того, як морква стане м'якою, додайте нарізану дрібним кубиком курку (у мене половинка філе та 1 стегенце) і обсмажуйте разом 5-7 хвилин.
В кінці додайте сіль, перець і відставте убік, нехай трохи охолоне.
Потім подрібніть курку з овочами блендером до пюреподібної маси та змішайте з натертим на дрібну тертку сиром.
Наповніть м'ясною начинкою човники.
"У мене немає стільки грошей": Тіна Кароль пояснила, чому більше не ходить на побачення
Не дайте черв'якам з'їсти ваш урожай: три термінові кроки для порятунку яблунь
"Перемога буде своя": експерт пояснив, як в Україні закінчиться війна, цей сценарій сподобається не всім
Влітку мобілізують практично кожного: відстрочки тепер не допоможуть
Змішайте кефір з курячим яйцем, посоліть до смаку.
Залийте отриманою заливкою нутрощі човників.
Викладіть бутерброди на жароміцний лист, розбийте в серединку перепелине яєчко. Якщо булки великі – можна вбивати куряче яйце невеликого розміру.
Читайте також:
Будете хапати один за одним: рецепт закусочних бутербродів з оселедцем та буряком
Такі бутерброди ви захочете їсти щодня: рецепт намазки на хліб із баклажанів, яєць та сиру
Постійно здається, що зробили їх мало: рецепт гарячих бутербродів з грибами та бринзою