Картопля, цибуля та морква очистити. Нарізати овочі невеликими кубиками.
У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло|мастило| і викласти туди картопля, морква і цибуля. Обсмажити 3-5 хвилин.
Болгарський перець нарізати дрібними кубиками.
Зелень подрібнити.
Бринзу розфарбувати (або нарізати маленькими шматочками).
Влити воду. Довести до кипіння та варити 10-15 хвилин.
Додати сіль, мелений перець та паприку. Перемішати.
"Коли жарт боїться вкусити": Ірина Сопонару вперше висловилася про цензуру та скандали "Квартал 95"
Червнева обрізка томатів: правда, яку приховують від дачників
Найніжніші котлетки з кабачком та крабовими паличками: рецепт літнього хіта на вашій кухні
Показала пілотку: Аліна Гросу на честь 30-річчя переплюнула хрещену Ірину Білик
Зменшити вогонь до мінімуму, влити вершки та прогріти 1-2 хвилини, не доводячи до кипіння. Вимкнути вогонь.
Частину бринзи та зелені додати в каструлю, перемішати. Дати настоятися 5-7 хвилин.
Читайте також:
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком
Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками
Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками