Картопля, цибуля та морква очистити. Нарізати овочі невеликими кубиками.
У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло|мастило| і викласти туди картопля, морква і цибуля. Обсмажити 3-5 хвилин.
Болгарський перець нарізати дрібними кубиками.
Зелень подрібнити.
Бринзу розфарбувати (або нарізати маленькими шматочками).
Влити воду. Довести до кипіння та варити 10-15 хвилин.
Додати сіль, мелений перець та паприку. Перемішати.
Українці за кордоном: біженці забудуть про дім
Зима без попередження: синоптики розповіли, коли Україну накриє мороз та перший сніг, прогноз погоди на листопад
Tesla готує автопереворот: дешевий електрокар і гігантський "кібер-звір" вже на горизонті
Як пережити менструальний біль, коли аптека закрита, світла немає, а гарячої води – нуль
Зменшити вогонь до мінімуму, влити вершки та прогріти 1-2 хвилини, не доводячи до кипіння. Вимкнути вогонь.
Частину бринзи та зелені додати в каструлю, перемішати. Дати настоятися 5-7 хвилин.
Читайте також:
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком
Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками
Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками
