Про сосиски за радянських часів часто говорили, що це паличка-виручалочка, особливо для працюючих жінок – адже сім'ю треба нагодувати у будь-якому разі. А їх так легко готувати: варто лише кинути на пару хвилин у воду, що кипить, і можна подавати на стіл - з будь-яким гарніром. Саме тому черга за сосисками завжди була довшою, ніж за звичайною ковбасою. Зараз за сосисками вже ніхто в черзі не стоїть, тому що їх можна купити вільно, проте цікавих рецептів із сосисками побільшало.
Отже, щоб приготувати сосиски в медово-гірчичному соусі з огірками, знадобляться такі продукти:
- сосиски (маленькі) – 300 г (14-15 шт.);
- мед рідкий – 1 ст.л.;
- огірок свіжий – 100 г;
- олія рослинна - 1 ст.л.;
- горчица в зернах французская - 1 ст.л.
Як приготувати сосиски в медово-гірчичному соусі, з огірками:
Налийте в сковороду олію і викладіть сосиски.
Обсмажте сосиски з усіх боків середньому вогні до зарумянивания. Це триватиме 7-10 хвилин.
Для соусу змішайте в глибокій мисці французьку гірчицю зернами та мед. Якщо мед загуснув, нагрійте його на водяній бані.
Залийте сосиски заправкою та обсмажуйте разом ще 3 хвилини, помішуючи.
Якщо ви досить розумні, то ви зробите це: навіщо садівники обв'язують дерева колготками
Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай
У вас є 3 дні, а потім штраф: в Україні оновили правила мобілізації, що потрібно знати після отримання повістки
Це буде ваша найздоровіша розсада: як правильно використовувати екстремальний спосіб з окропом
На дерев'яну зубочистку нанизайте інгредієнти – спочатку огірок, потім сосиска.
Усі шпажки з сосисками в медово-гірчичному соусі викладіть на блюдо. Гарніруйте зеленню або помідорами чері.
Сосиски у медово-гірчичному соусі підійдуть до посиденьок на природі, пікніку, під пиво. Процес приготування від початку і до кінця займає якихось 15-20 хвилин.
Читайте також:
Перед цим вам не встояти: закуска з міні-перців із сирною начинкою та сосисками