Помідори 1 місто кг шт.
Часник 250 місто кг шт.
Болгарський перець 250 місто кг шт.
Морква 250 місто кг шт.
Рис 0.5 місто кг стек чайн. стол. десерт.л.
Рослинна олія 0.5 місто л мл стек чайн. стол. десерт.л.
цукор 2 місто кг стек чайн. стол. десерт.л.
Сіль 0,5 місто кг стек чайн. стол. десерт.л.
Оцет (9%) 1 мл стек чайн. стол. десерт.л.

Із зазначеної кількості продуктів виходить приблизно 1,5 л. найсмачнішого салату.

Для цього салату підійдуть помідори будь-яких сортів. Використовувати можна м'які, перестиглі, м'яті, головний момент, щоб не було гнили.

Отже, томати вимийте, видаліть місця кріплення плодоніжок. Наріжте помідори на 2-4 частини.

Далі їх треба подрібнити. Зробити це можна за допомогою м'ясорубки, кухонного комбайна чи блендера. Перелийте томат у каструлю, що підходить за розміром. Поставте на середній вогонь грітись.

А в цей час займіться рештою овочів. Болгарські перці розріжте навпіл і видаліть серцевину з насінням. Цибулю та моркву очистіть від шкірки. Всі овочі промийте.

Цибулю наріжте невеликими кубиками.

Популярні новини зараз

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Огірки будуть ніжними та смачними: як молоко допоможе отримати ідеальний урожай

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Хлопець Лесі Нікітюк розповів, як довго вони з нею разом: "Таке почуття, ніби..."

Показати ще

Морквину натріть на тертці з великими зубками.

Болгарський перець наріжте кубиками. Якщо взяти перці різних кольорів, то готовий салат виглядатиме в рази апетитніше і яскравіше.

Томатне пюре доведіть до кипіння.

У каструлю відправте цибулю та моркву. Перемішайте, після закипання зменшіть вогонь і варіть 10 хвилин|мінути|.

Додайте до каструлі болгарський перець. Потім всипте цукор і сіль, а також влийте олію без запаху. Все перемішайте, прикрийте кришкою каструлю і тушкуйте на помірному вогні близько 15 хвилин.

Рис промийте кілька разів до чистої води. Додайте рис у каструлю до всіх компонентів. Ретельно перемішайте та доведіть рисово-овочеву масу до кипіння. Полум'я зменште до мінімального, накрийте кришкою каструлю і тушкуйте все разом до готовності рису. На це потрібно від 25 до 40 хвилин (залежить від сорту рису).

Влийте в оцет салат і знову перемішайте.

Розкладіть киплячий салат по стерильним баночкам і закрийте стерильними кришками спеціальним ключем. Переверніть банки верх дном і укутайте ковдрою. Залишіть таким чином до повного остигання.

Заберіть баночки у будь-яке прохолодне місце для тривалого зберігання!

Читайте також:

Це неповторне блаженство: рецепт закуски із сала з соусом із авакадо та сиру

Швидко, смачно та економно: рецепт салату з крабових паличок та локшини швидкого приготування.

Спробувавши один раз, ви готуватимете його постійно: рецепт салату з корейської моркви, квасолі та ковбаси

Взимку ви з'їдатимете по банку на день: рецепт гарбузового салату з солодким перцем і цибулею