Капуста пекінська - 200 г Морква – 2 шт. Цибуля зелена - 0,5 пучка Часник молодий – 4-5 шт. М'ята свіжа - 2-3 гілочки Сир сулугуні – 100-120 г Яйця – 2 шт. Мука - 3 ст.л. Сіль - щіпка Вода - 50 мл Олія - ​​для змащування пергаменту

важливо!

  • У запіканку можна додавати будь-яку зелень (м'яту, базилік, кінзу, петрушку).
  • Сир сулугуні можна замінити будь-яким твердим сиром.

Змішуємо сирі яйця, воду та сіль, додаємо рекомендовану кількість пшеничного борошна.

Робимо масу однорідною.

Шинкуємо пекінську капусту, вводимо в миску з яєчною масою.

Подрібнюємо моркву, додаємо до заготівлі.

На наступному етапі вводимо в масу подрібнену цибулю, м'яту та часник.

Доводимо заготівлю для овочевої запіканки до однорідності.

Популярні новини зараз

Володимир Зеленський відреагував на заяви російського диктатора: "Путін бреше, ми не вперше..."

У Софії Ротару з'явилися термінові справи в Москві: планує отримати щонайменше 500 тис. доларів

Син Віктора Павліка заробляє гроші в 3 роки: Катя Репяхова розповіла, що робить

Вся правда їм приходить уві сні: 5 знаків Зодіаку, які бачать пророчі сни

Показати ще

Виливаємо масу в чашу мультиварки, попередньо застеливши її промасленим папером (з нею легше буде діставати готову страву).

Нарізаємо сулугуні невеликими кубиками, викладаємо на яєчно-овочеву масу. Включаємо мультиварку та готуємо овочеву запіканку із сиром на режимі «Випічка».

Чекаємо на 20 хвилин.

Готову овочеву запіканку з сиром подаємо у будь-який час.
Читайте також:
Осіння насолода: рецепт капустяної запіканки з яєчно-сметанною заливкою

У неї закохуються з першого шматочка: рецепт запіканки з курячого філе, овочів та картопляного пюре

Витратьте 30 хвилин, а задоволення - на весь вечір: рецепт картопляної запіканки з тушонкою

У цю страву закохуються з першого шматочка: рецепт сирної запіканки "Персик-манго"